Stiri externe

Ce probleme are Kit Harington de s-a internat in sanatoriu?

Scris de Ana Kozma

Kit Harington, cel care i-a dat viata personajului Jon Snow in serialul fenomen Game of Thrones, a ajuns la sanatoriu! Iata ce probleme are actorul de s-a internat la reabilitare!

Ce probleme are Kit Harington de s-a internat in sanatoriu?

Dupa terminarea serialului fenomen care i-a adus celebritatea, Game of Thrones, presa internationala anunta ca actorul Kit Harington s-a internat intr-o clinica de lux de reabilitare in urma stresului si a consumului de alcool.

Reprezentantul actorului a confirmat aceasta informatie printr-un comunicat trimis catre Entertainment Weekly.

„Kit a hotarat sa foloseasca aceasta pauza din programului lui mereu incarcat ca pe o oportunitate de a petrece ceva timp intr-un centru de reabilitare pentru a-si rezolva unele probleme personale”, a declarat acesta.

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Conform presei de peste Ocean, Kit Harington (32 de ani) este internat intr-un centru din Connecticut de mai bine de o luna. S-ar parea ca terminarea Game of Thrones a fost un moment greu care l-a afectat destul de mult, dar sotia lui, Rose Leslie, ii este alaturi si il sprijina cum poate.

Kit Harington a jucat vreme de 9 ani in serialul care a facut istorie si a declarat adesea ca inchiderea acestui capitol din viata sa este o „experienta brutala”.

Jon Snow, mort si sex symbol. Cum a ajuns actorul Kit Harington sa fie adorat de femei.

„Simt ca mi se frange inima. Iubesc acest serial. Mai mult decat atat, nu l-am considerat niciodata un job. A fos viata mea si va fi intotdeauna cel mai frumos lucru pe care l-am facut vreodata si la care am luat parte. Voi ati fost familia mea. Va iubesc pentru asta si va multumesc enorm”, au fost cuvintele spuse de Kit Harington dupa ce a filmat ultima scena din Game of Thrones.

 

View this post on Instagram

 

King beyond the Wall 👑 via @thronesmemes

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

 

View this post on Instagram

 

📸 by @kellansworld

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu