Stiri Interne

Ce probleme are Anca Serea de ajunge saptamanal la spital

Scris de Alexandru Manea

Anca Serea se confrunta cu probleme de sanatate ce o fac sa ajunga saptamanal la spital. Iata ce s-a intamplat cu frumoasa vedeta.

Ce probleme are Anca Serea de ajunge saptamanal la spital

Anca Serea este cunoscuta ca o vedeta foarte activa. Mama a cinci copii, ea reuseste sa se imparta uimitor intre viata de familie si cariera, fiind implicata in multe proiecte si prezenta la evenimente mondene importante.

Probabil din pricina suprasolicitarii, dar si a alimentatiei precare, Anca a ajuns sa se confrunte cu serioase probleme de sanatate care o fac sa ajunga la spital aproape saptamanal. Mai exact, vedeta sufera de carente de fier (anemie) si, pentru ca nu poate ingera pastile, trebuie sa faca perfuzii la spital.

“Daca iau pastile am imediat senzatie de voma. Organismul meu nu accepta pastilele, tratamentul cu fier, asa ca medicii au decis sa mi-l faca injectabil, prin perfuzie. Merg saptamanal la spital, de obicei sambata cand am programul mai lejer, pentru a mi se administra doza de tratament indicate de medic.

Ultima oara cand mi-am facut analizele, atunci cand nu m-am simtit bine si am ajuns la spital, aveam valorile hemoglobinei foarte mici. Erau de 0,7 si in mod normal ar trebui sa fie peste 0,10- 0,11. Indiferent ce mananc valorile acestea nu se schimba, asa ca s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos.

Cand merg la spital stau doua ore. Este singura solutie de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului. Sper sa dea rezultate. Oricum, ma simt mult mai bine acum”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu