Stiri Interne

Ce pensie alimentara va plati Antonia pentru fetita ei, Maya

Scris de Alexandru Manea

Desi fostul ei sot, Vincenzo, nu a avut pretentii financiare, Antonia va plati lunar pensie alimentara , bani ce vor ajunge intr-un cont al fetitei sale, Maya. Iata ce suma va vira lunar artista.

antonia-maya

Antonia si Vincenzo Castellano s-au inteles in privinta programului de vizita a fetitei lor, Maya. Micuta va sta in Italia, ca si pana acum, in grija familiei din partea tatalui ei, insa isi va putea petrece vacantele, si nu numai, alaturi de mama ei, in Romania.

Solista s-a oferit sa plateasca lunar 1000 de euro, bani care vor ajunge intr-un cont bancar, pe care fetita il va putea folosi atunci cand va deveni majora.

antonia-vicenzo-custodie

Conform Cancan.ro, a fost decizia Antoniei de a face acest lucru, fostul ei sot, Vincezo neavand nicio pretentie financiara.

antonia-alex-velea-copil-foto

Maya a petrecut Pastele weekendul trecut in Italia, alaturi de tatal ei si de bunici, urmand sa isi revada mama, in luna mai, dupa cinci luni de pauza, perioada in care Antonia a stat in Romania, devenind mamica unui baietel, Dominic, rodul relatiei cu Alex Velea.

Scrie un comentariu