Stiri externe

Ce părere are familia regală britanică despre serialul The Crown

Scris de Ana Kozma

Serialul The Crown de pe Netflix are o mulțime de fani în lumea întreagă. Ce părere are însă familia regală britanică despre producția care îi spune povestea într-un mod nu neapărat favorabil?

Ce părere are familia regală britanică despre serialul The Crown

Serialul The Crown de pe Netflix spune povestea familiei regale din Marea Britanie. Are milioane de fani în lumea întreagă, însă ce părere au figurile regale despre această producție?

Conform presei internaționale, Prințul William nu este deloc fan The Crown. Este de părere că acest serial exploatează imaginea părinților săi. Mai mult de atât, le prezintă povestea într-un mod ce nu are legătură cu realitatea. Totul de dragul audienței și al profitului.

Nici Regina Elisabeta nu ar avea o părere bună despre acest serial pe care nu își dorește nici în ruptul capului să îl urmărească. Cât despre Prințesa Anne, fiica Reginei, nici ea nu își pierde timpul cu o astfel de ocupație.

La polul opus ar sta Prințul Charles și Camilla, Ducea de Cornwall. Cei doi ar fi urmărit serialul The Crown, conform unui articol publicat pe DailyMail. Camilla ar fi privit totul cu umor și nu ar fi deranjată de serial. În schimb, Prințul Charles ar numi serialul drept „sinistru” și „propagandă foarte sofisticată”.

Potrivit corespondentului și biografului regal Omid Scobie, membrii familiei au fost rugați să ajute la verificarea faptelor, dar au refuzat să participe.

Prințul Charles și Camilla și-au dezinstalat comentariile pe Twitter din cauza serialului The Crown

Scrie un comentariu