Style Radar

Ce pantofi să port la nuntă ca să ma simt confortabil?

Scris de Alexandru Manea

După ce ai cheltuit sute sau mii de euro pe rochia de mireasă, ar fi indicat să te orientezi către o pereche de pantofi care să fie, în primul rând, confortabili și să își permită să te simți bine pe toată durata petrecerii. Iată câteva modele ca inspirație.

Ce pantofi să port la nuntă ca să ma simt confortabil?

Nu doar rochia de mireasă reprezintă un pas important de urmat în procesul de organizare a nunții. După ce ai cheltuit sute sau mii de euro pe rochia de mireasă, ar fi indicat să te orientezi către o pereche de pantofi care să fie, în primul rând, confortabili.

Nu de alta, dar, amintește-ți că va trebui să stai în picioare ore în șir, să socializezi cu invitații, să dansezi (inclusiv importantul dans al mirilor) și în tot acest timp să te bucuri din tot sufletul de cea mai frumoasă zi din viața ta.

Astfel, dacă ai pantofi nepotriviți, incomozi, riști ca totul să se transforme într-un chin, să fii nervoasă, să nu te poți mișca în voie, să te alegi cu răni și să îți dorești ca petrecerea să se termine odată.

Soluția este să porți pantofi care să se asorteze cu restul ținutei și să fie, în primul rând, confortabili. Nu este musai să porți sandale sau stiletto. Iată câteva modele pe care să le iei în calcul.

1.

Zvelle, $365

www.zvelle.com.

2.

Zara, $56

www.zara.com.

3

Tibi, $425

www.tibi.com.

4

Topshop, $48

www.topshop.com.

5

& Other Stories, $125

www.stories.com.

6

Mango, $80

www.shop.mango.com.

7

Maryam Nassir Zadeh, $437

www.needsupply.com.

8

H&M, $35

www.hm.com.

9

Liudmila, $622

www.farfetch.com.

10

Charles & Keith, $39

www.charleskeith.com.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu