Stiri Interne

Ce operatii estetice si-a facut Nicoleta Luciu

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu recunoaste seria de interventii estetice, invazive sau non-invazive, pe care le-a facut de-a lungul timpului. Iata la cea apelat pentru a scapa de micile defecte, dar si de complexe.

nicoleta-luciu-operatii

Nicoleta Luciu a castigat in 1999 titlul Miss Romania, a pozat in Playboy de mai multe ori si a crescut, de-a lungul anilor ca si vedeta de televiziune.

nicoleta-luciu-sani

Bruneta a constientizat ca, pentru a avea succes cat mai mult timp, trebuia sa isi intretina aspectul fizic si sa nu isi piarda din atuurile pe care le avea la inceputul carierei.

nicoleta-luciu-silicoane

Astfel se face ca, dupa ce a nascut tripletii, intrucat bustul sau a avut de suferit din pricina oscilatiilor in gretutate, si-a implanturi de silicon, de un kilogram. Insa aceasta nu a fost singura ei vizita la cabinetul medicului estetician.

nicoleta-luciu-silicoane

nicoleta-luciu-silicoane-

Pentru ca s-a ales cu dureri de spate din pricina greutatii sanilor ei, Nicoleta a urmat tratamente pentru intarirea musculaturii paravertebrale.
Apoi, pentru a amana aparitia ridurilor, sau a le sterge pe cele fine, isi curata frecvent tenul cu laserul.

nicolaeta-luciu-grasa-slaba1

Cu acelasi tip de tratament a scapat si de cearcane, dar si de pistruii inestetici. In plus, Nicoleta a scapat de stratul de grasime in plus, de vergeturi ori de parul de pe corp tot cu ajutorul tehnologiei laser.

„Rezultatul a fost vizibil imediat si s-a masurat in centimetri in minus, muschi mai fermi si o piele regenerata”, a declarat ea pentru Cancan.ro.

Scrie un comentariu