Stiri Interne

Ce obligatii are fostul Principe Nicolae fata de fetita lui din afara casniciei

Scris de Ana Kozma

Nicolae Medforth-Mills a recunoscut saptamana aceasta, dupa testul ADN, ca are un copil cu Nicoleta Cirjan, rezultat in urma unei relatii pasagere. Iata ce obligatii are fostul Principe Nicolae fata de fetita lui din afara casniciei!

Ce obligatii are fostul Principe Nicolae fata de fetita lui din afara casniciei

Nicolae Medforth-Mills, cel care a detinut, pana in anul 2015, titlul de Principele Nicolae al Romaniei, a recunoscut public saptamana aceasta, gratie rezultatului testului ADN, ca are un copil cu Nicoleta Cirjan, rezultat in urma unei relatii pasagere. Fetita are deja peste 3 ani, insa Nicolae nu a recunoscut pana acum ca el este tatal.

Acum insa, nepotul regretatului Rege Mihai, spune ca isi va asuma toate responsabilitatile fata de micuta Iris, fetita pe care o are cu Nicoleta Cirjan.

Conform Click!, fostul Principe Nicolae are o serie de obligatii fata de copil, insa primul pas este ca tatal ei sa o recunoasca si in acte, nu doar pe retelele de socializare. Abia astfel, el isi asuma ca va contribui de buna voie la cresterea copilului si va putea obtine, din punct de vedere legal, un program de vizita.

Principele Nicolae a recunoscut ca e tatal fetitei Nicoletei Cirjan

Nicolae Medforth-Mills va trebui sa ii plateasca fetitei pensie alimentara pana la cel putin 18 ani, insa daca cea mica va urma cursuri universitare, durata pensiei creste pana cand aceasta va implini 26 de ani.

Tot din punct de vedere legal, cea mica ar avea dreptul de a pastra legatura si cu Familia Regala din care face parte, fie ca acestora le place sau nu acest lucru.

Printul Nicolae, la 34 de ani. Cum a crescut in atentia publicului din Romania!

Nicolae Medforth-Mills a fost exclus, in 2015, de la succesiunea la tron si I s-a retras titlul de principe. La vremea respectiva nu s-a stiut oficial de ce Regele Mihai a facut acest gest, banuindu-se ca ar avea totusi legatura cu o presupusa relatie pasagera pe care acesta ar fi avut-o cu Nicoleta Cirjan, in urma careia a venit pe lume o fetita.

Nicolae nu a recunoscut atunci ca este tatal copilului. A fost indepartat de la succesiunea la tron pentru ca, in calitate de mostenitor, nu si-a asumat responsabilitatea consecintelor unei relatii pasagere.

Anul trecut, Nicolae s-a casatorit cu Irina Binder in cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la Cazinoul din Sinaia.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu