Stiri externe

Ce nume pariază britanicii că va avea fetița lui Meghan și a lui Harry

Scris de Ana Kozma

Meghan Markle este deja în ultimul trimestru de sarcină. În vara aceasta, Ducesa și Prințul Harry urmează să devină pentru a doua oară părinți. Așa cum se întâmplă în cazul tuturor bebelușilor regali, britanicii au început să parieze pe numele pe care cred că Meghan și Harry l-ar putea alege pentru fetița lor.

Ce nume pariază britanicii că va avea fetița lui Meghan și a lui Harry

A început numărătoarea inversă până când Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni pentru a doua oară părinți. Cei doi își vor strânge fetița în brațe chiar vara aceasta. La agențiile de pariuri din Marea Britanie, mulți oameni încearcă să ghicească ce nume vor alege Meghan și Harry pentru cea mică.

Nu sunt deloc aceia care pariază pe Philippa, crezând că Prințul și Ducesa vor să îi aducă astfel un omagiu Prințului Philip, decedat anul acesta.

Lily este un alt nume pe care britanicii pariază, semănând mult cu Lilibeth, așa cum i se spunea în tinerețe Reginei Elisabeta.

Sunt alți oameni care sunt siguri că cei doi își vor boteza fetița Diana, în memoria mamei Prințului Harry. Alții, pe de altă parte, aleg Doria, după mama lui Meghan Markle.

Alte nume vehiculate de pariori sunt Allegra, Grace, Kamala, Oprah sau Alice.

Cea mai recentă apariție publică a lui Meghan Markle a fost în weekend, în cadrul maratonului caritabil Vax Live. Ducesa a purtat o rochie roșie cu motive florale și un ceas Cartier similar cu cel purtat cândva de Prințesa Diana.

Piers Morgan o compară pe Meghan Markle cu Pinocchio

Scrie un comentariu