Stiri Interne

Ce nume a ales Ela Craciun pentru baietelul ei

Scris de Alexandru Manea

Ela Craciun a adus pe lume un baietel, cel de-al treilea copil al sau, in urma cu aproape trei saptamani. Vedeta a ales si de data aceasta sa nasca natural, astfel ca externarea a avut loc la doar doua zile de la venirea pe lume a micutului. Nu atat de rapida a fost insa si alegerea numelui bebelusului.

Ce nume a ales Ela Craciun pentru baietelul ei

Parintilor le-au trebuit ceva timp sa se hotarasca cum anume il va chema pe micut, cei doi alegand intr-un final doua nume dintr-o lunga serie de optiuni. Abia azi, la aproape trei saptamani de la venirea pe lume, cel mic are, oficial, numele in certificat.

„Ne-am dorit sa aiba un nume care sa inceapa tot cu litera A, asa cum este cazul celorlalti doi copii ai nostri, Alex si Alesia. Dar, in plus, sa aiba inca unul pe care il tot aveam in minte inca de cand eram insarcinata cu Alesia. Eu am venit cu varianta Nicholas, iar, pentru varianta care incepe cu litera A, sotul meu a dorit sa fie Amza, iar eu Andrei. Am tot stat sa negociem zilele acestea, am intrebat chiar si publicul pe pagina mea de Facebook sau in grupul meu de mamici de pe Facebook. Dupa aproape trei saptamani ne-am inteles la varianta Nicholas Andrei. Sunt doua nume frumoase, de sfant. Si copiilor le plac aceste variante”, declara Ela Craciun.

Ela Craciun a postat filmul nasterii. Inregistrarea a devenit viral!

Ela Craciun a adus pe lume miercuri, 17 octombrie, un baietel, cel de-al treilea copil al sau. Micutul a avut la nastere 2,760 kilograme si 50 cm si a primit din partea medicilor nota 10. Vedeta TV a apelat la nasterea naturala, la fel cum au venit pe lume si primii sai copii, Alex si Alesia.

 

View this post on Instagram

 

Morherhood: the days are long, but the years are short. Make the most of it! 🌈

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun) on

Ela Craciun este unul din cei mai de succes bloggeri din Romania, blogul sau avand lunar in jurul a 1 milion de vizualizari. La fel, canalul sau de YouTube a cunoscut una din cele mai rapide ascensiuni.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu