Stiri externe

Ce NU se va mai intampla la nunta regala

Scris de Administrator

Au curs rauri de cerneala, s-au facut speculatii si s-au pus pariuri despre cine va fi domnisoara de onoare a lui Meghan Markle. Ei bine, acum e oficial. Nimeni nu va avea acest rol la nunta regala.

Ce NU se va mai intampla la nunta regala 

Palatul Kensington a anuntat oficial ca Meghan Markle nu va avea o domnisoara de onoare la nunta cu printul Harry, de pe 19 mai. Desi se credea ca mireasa va alege „una dintre prietenele sale cele mai apropiate, care i-au fost alaturi inainte sa-l intalneasca pe Harry”, se pare ca nu s-a putut decide.

„Are un cerc foarte apropiat de prietene si nu a vrut sa aleaga una in defavoarea aletia”, a explicat un purtator de cuvant al familiei regale, revistei People.

 

In ultimele luni, fanii regali au speculat ca Jessica Mulroney, cea mai buna prietena a ei, Kate Middleton, viitoarea cumnata, Priyanka Chopra, fosta sa colega sau tenismena Serena Williams ar fi domnisoare de onoare.

Desi nu vor avea acest rol, prietenele lui Meghan o ajuta cu pregatirea nuntii, conform reprezentantului palatului Kensington. „Ele s-au implicat activ in a o ajuta sa se pregateasca pentru aceasta zi si vor fi alaturi de ea cu o zi inainte de nunta, in Londra. Este incantata sa aiba parte de sprijinul lor, dar ele nu vor avea un rol oficial”.

In ceea ce il priveste pe Harry, cavalerul sau de onoare va fi, asa cum ne asteptam, printul William.

Ce rol vor avea parintii lui Meghan?

Reprezentantul casei regale a vorbit si despre rolul pe care il vor avea parintii miresei in ziua cea mare. El a confirmat ca tatal sau, Thomas, o va conduce pe Meghan la altar. Mama sa, Doria Ragland, o va insoti din locul in care isi va petrece noaptea de dinaintea nuntii, pana la castelul Windsor. De acolo ea va merge separat spre capela Saint George.

Amandoi parintii lui Meghan vor veni in Regat cu o saptamana inainte de nunta. Ei vor petrece timp alaturi de fiica lor, dar si de membrii familiei regale britanice.

Ce vedete sunt invitate la nunta Printului Harry

In 2011, Kate Middleton a ales sa mearga in masina spre biserica alaturi de tatal sau. Apoi, tot el a fost cel care a condus-o la altar.

Scrie un comentariu