Stiri Interne

Ce mesaj le transmite Anda Adam lui Victor Slav si Biancai Dragusanu dupa ce au devenit parinti

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam a fost intrebata ce crede despre faptul ca fostul ei iubit, Victor Slav, si actuala lui sotie, Bianca Dragusanu, au devenit parinti. Iata ce mesaj le-a transmis artista!

anda-adam-mesaj-victor-bianca

Ce mesaj le transmite Anda Adam lui Victor Slav si Biancai Dragusanu dupa ce au devenit parinti

Anda Adam a dovedit diplomatie si un bun simt impresionant atunci cand a fost rugata sa spuna ce crede despre faptul ca fostul ei iubit, Victor Slav, si actuala lui sotie, Bianca Dragusanu, au devenit parinti.

Desi a tot fost atacata direct sau indirect de Bianca Dragusanu in ultimii ani, artista a avut numai cuvinte frumoase de transmis acesteia si fostului ei iubit.

“Le doresc multa sanatate, sa le traiasca fetita, sa se bucure de un suflet minunat, care a venit pe lume si sa dea Domnul sa fie o familie puternica, inchegata pana la sfarsitul vietii”, le-a transmis Anda Adam intr-un interviu acordat Libertatea.

anda-adam-fetita

anda-adam-fetita

Anda Adam are, la randul ei, o familie frumoasa si fericita. S-a casatorit anul trecut cu Sorin, iar la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut a devenit mama pentru prima data, aducand pe lume o fetita, Evelin.

Scrie un comentariu