Stiri externe Style Radar

Ce măști poartă Kate Middleton și Camilla

Scris de Ana Kozma

Chiar și Familia Regală din Marea Britanie respectă regulile de purtare a măștii de protecție. Nu doar în spațiile închise, ci și în exterior. Iată ce măști aleg să poarte Kate Middleton și Camilla, Ducesa de Cornwall!

Ce măști poartă Kate Middleton și Camilla

Purtarea măștii de protecție este o necesitate în această perioadă. Asta pentru că ajută la limitarea răspândirii temutului virus COVID-19. Este necesar să o purtăm în spațiile publice închise, dar e recomandat chiar și în exterior, atunci când luăm contact cu alți oameni. Aceste restricții și recomandări sunt respectate chiar și de membrii Familiei Regale a Marii Britanii.

Zilele trecute, în timpul unei vizite oficiale, Kate Middleton a fost fotografiată cu mască de protecție. Ducesa purta o rochie albă, lejeră, de vară, și o mască de protecție cu imprimeu floral. Rochia poartă semnătura Suzannah, în vreme ce masca de protecție face parte din colecția lansată de Amaia London.

Camilla, Ducesa de Cornwall, a fost și ea surprinsă pe străzile Londrei, purtând mască de protecție. Soția Prințului Charles a ales o mască albastră cu imprimeu, perfect asortată ținutei.

Măștile care imită culoarea pielii. Rezultatul este aproape înspăimântător!

Scrie un comentariu