Stiri Interne

Ce măști haioase au purtat copiii vedetelor în prima zi de școală

Scris de Ana Kozma

Ieri a fost prima zi de școală. O primă zi atipică, în care copiii au purtat măști de protecție și au păstrat distanțarea socială. Iată ce măști haioase au purtat copiii vedetelor!

Ce măști haioase au purtat copiii vedetelor în prima zi de școală

Copiii vedetelor în prima zi de școală! Ziua de 14 septembrie 2020 va rămâne mereu în amintirea părinților și a copiilor. A fost prima zi de școală pe timp de pandemie, o primă zi cu totul diferită de cele din anii trecuți. Cei mici nu au avut parte de o ceremonie de redeschidere a școlii. Părinții nu au avut acces în școli, deci nu le-au putut fi alături într-o nouă etapă importantă pentru ei. Au purtat măști și au păstrat distanțarea socială, lucruri greu de înțeles pentru cei mici.

Pentru a le îndulci puțin această perioadă, mulți părinți le-au cumpărat copiilor măști haioase. Măști de protecție cu modele simpatice, pe care cei mici să le accepte mai ușor. Iată în continuare câteva exemple:

Prima zi de școală în pandemie pentru Ela Crăciun. Fiica ei a mers la ore cu kit de siguranță în ghiozdan și a purtat mască bot de cățel

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#backtoschool

O postare distribuită de Sienna Spak (@sienna_spak) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Toma și lecția lui de optimism, din prima zi de școală. 🙂 @alicedumitrescu @seeatotir @maria_bogaciu #septembrieluni

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu) pe

Scrie un comentariu