Stiri Interne Video

Ce mașină conduce Dorian Popa

Scris de Ana Kozma

Adult cu suflet de copil, Dorian Popa și-a făcut un super cadou de 1 iunie. Celebrul artist și-a cumpărat mașina visurilor sale. Un bolid de lux cu peste 600 cai-putere, în valoare de aproape 300.000 de euro. Iată ce mașină conduce Dorian Popa!

Ce mașină conduce Dorian Popa

Dorian Popa și-a făcut singur cadou de 1 iunie. Și nu e vorba despre orice cadou, ci despre mașina visurilor sale. Artistul și-a achiziționat un Lamborghini Huracan cabrio. Noua mașină a lui Dorian Popa are peste 600 cai-putere și a costat 290.000 de euro.

Deocamdată, Dorian a dat doar avansul pentru mașină, în valoare de 20.000 de euro. Întrucât este un bolid extrem de rar, acesta va fi livrat abia peste 7 luni.

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci.

Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine.

Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci”, a spus Dorian Popa pe YouTube.

Câți bani spune Dorian Popa că face din social media

Scrie un comentariu