Stiri externe

Ce mari au crescut baietii lui Britney Spears!

Scris de Alexandru Manea

Britney Spears a implinit duminica 37 de ani si a marcat aniversarea printr-o cina in familie, alaturi de cei doi baieti ai sai. Iata ce mari au crescut Sean Preston si Jayden James!

Ce mari au crescut baietii lui Britney Spears!

Britney Spears a implinit duminica 37 de ani. A ales de aceasta data sa marcheze aniversarea cat mai discret, alaturi de familie, si nu printr-o petrecere opulenta intr-un local din Los Angeles. I-au fost alaturi iubitul ei, modelul Sam Asghari, in varsta de 24 de ani, si cei doi copii ai ei din relatiile anterioare.

Duminica, 2 decembrie, cantareata si-a serbat ziua de nastere. Diva, care a implinit varsta de 37 de ani, a preferat sa faca o masa in familie. Sean Preston (13 ani) si Jayden James (12 ani) sunt aproape adolescenti. La cina a mai fost prezenta si sora artistei, Jamie Lynn Spears, in varsta de 27 de ani, alaturi de fiicele ei, Casey Aldridge, in varsta de 10 ani, si de Ivey, venita pe lume anul acesta. Au mai fost prezenti si parintii artistei, James Spears (65 de ani) si Lynne Spears (63 de ani).

Britney Spears s-a logodit cu Sam Asghari! Si-a scos iubitul in vacanta in Hawaii!

Dinner with my boys at one of our favorite spots 🎀🎀🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

🎀🎀🎀 @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Lunch time bear style 🐻

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu