Stiri Interne

Ce mănâncă Teo ca să își mențină greutatea după operația de micșorare a stomacului

Scris de Ana Kozma

Teo Trandafir și-a schimbat radical stilul alimentar după operația de micșorare a stomacului pe care a suferit-o în 2014, iar rezultatele se văd cu ochiul liber. Iată ce mănâncă Teo, zi de zi, ca să își mențină greutatea!

Ce mănâncă Teo ca să își mențină greutatea după operația de micșorare a stomacului

Teo Trandafir a slăbit considerabil după ce și-a micșorat stomacul, prin intervenție chirurgicală, în anul 2014. Vedeta și-a schimbat cu această ocazie și stilul alimentar. Iată ce spune că se află pe masa ei în fiecare zi.

Dimineața

„Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt. Apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata”, a declarat Teo pentru Wowbiz.

Prânz

„Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore. Ce mai… o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aceea, în timpul emisiunii, îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame”, a mai spus vedeta de televiziune.

Seara

„La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a încheiat Teo Trandafir.

Când i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că este adoptată

Scrie un comentariu