Stiri Interne

Ce mananca Andreea Marin dupa 3 zile de sucuri detox

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin a urmat un program de detoxifiere intr-un centru specializat din Brasov. Dupa trei zile in care a consumat numai lichide, vedeta a introdus in alimentatie si hrana solida. Iata ce anume!

andreea-marin-detoxifiere-5

Andreea Marin a urmat un program de detoxifiere in centrul Atasagon Detox & Wellbeing din Brasov. A consumat, timp de trei zile, doar lichide, sucuri de legume si de fructe si supe, atent alese de specialisti, a facut sauna, ozonoterapie, masaj, sport, rezultatele fiind vizibile in foarte scurt timp.

andreea-marin-detoxifiere-3

andreea-marin-detoxifiere-2

andreea-marin-detoxifiere-4

“Tenul si intregul corp se curata in 3 zile de detoxifiere in mod minunat: luminozitate fara pic de machiaj, elasticitate, fermitatea pielii, eliminarea toxinelor”, a mentionat ea.

Dupa trei zile in care a consumat doar lichide, vedeta a trecut la mancare solida, insa una usoara si sanatoasa, raw-vegana, introdusa incet-incet in meniul zilnic.

andreea-marin-detoxifiere-1

“Pana azi, 3 zile de detoxifiere doar cu lichide. De maine, insa, trec acasa pe mancare usoara raw-vegan cateva zile, supe-creme, ceaiuri, hrana usoara si sport zilnic. Iar weekendul urmator sunt din nou aici, abia astept din nou calatoria cu trenul printre nametii de poveste! Voi avea astfel 10 zile la rand, timp in care corpul meu se va echilibra. La fel si mintea, si sufletul. Deja am o energie pe care n-am mai simtit-o de multa vreme, un spirit pozitiv si flexibilitate in miscari. Va tin la curent, cum am promis. Un gand bun!”, a mentionat vedeta.

Scrie un comentariu