Stiri Interne

Ce mai face Iulia Vântur. Revine în televiziune?

Scris de Ana Kozma

Deja de aproximativ 10 ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde și-a îndeplinit visul de a fi cântăreață și actriță. Se bucură de succes peste hotare, dar periodic vine în țară pentru a-i revedea pe cei dragi. Se mai gândește Iulia să revină în televiziune?

Ce mai face Iulia Vântur. Revine în televiziune?

În urmă cu mai bine de 10 ani, Iulia Vântur era una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. A plecat însă în India în 2012, iar acolo a cunoscut succesul la Bollywood. Și-a îndeplinit visul de a deveni un artist complet. Cântă și joacă în filme, iar asta îi aduce împlinirea pe plan profesional. Pe plan personal, se bucură de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Salman Khan.

Recent, Iulia Vântur a venit în România, pentru a-i revedea pe cei dragi și pentru a lucra la un nou proiect. Proiect ce nu are însă legătură cu micul ecran. A participat și la un eveniment monden, acolo unde a atras toate privirile. Dar oare se mai gândește Iulia să revină în televiziune?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

„Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat ea pentru Click.ro.

Recent, artista a încheiat un turneu pe care l-a susținut în Statele Unite ale Americii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

„Sunt fericită să dansez şi să cânt. Tocmai am lansat, acum, trei melodii noi. Nu ştiu dacă este cineva interesat, aici, în ţară. Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi. Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă”, a mai spus ea.

Iulia Vântur a revenit în România. Momentul când și-a revăzut mama! VIDEO

Scrie un comentariu