Stiri Interne

Ce mai face Bianca Dragusanu? Vinde rochii si isi mareste buzele…

Scris de Alexandru Manea

Disparuta de ceva vreme din lumina reflectoarelor, Bianca Dragusanu isi rotunjeste veniturile vanzand rochii, pe care le promoveaza inclusiv pe Facebook. Tot pe Facebook, fosta sotie a lui Victor Slav naste controverse pozandu-si, spre exemplu, si „noile buze”, recent augmentate cu acid hialuronic.

bianca-dragusanu

Bianca Dragusanu se afla de ceva timp intr-un con de umbra. Nu a mai fost cooptata in nicio productie TV si nici nu a mai aparut pe prima pagina a ziarelor de tabloid cu fel si fel de scandaluri.

In toata aceasta perioada, fosta sotie a lui Victor Slav s-a concentrat pe afacerea sa in domeniul vestimentar, creand si vanzand rochii, pe care le promoveaza inclusiv pe Facebook.

Tot prin reteaua de socializare, ea tine legatura cu fanii sai, oferindu-le zi de zi cate un selfie… „controversat”, asa cum a fost si cazul fotografiei in care isi expune noile „buze”, retusate de medicul estetician cu ajutorul acidului hialuronic.

bianca-dragusanu-buze

Si, pentru a atrage un val de comentarii, Bianca si-a provocat fanii scriind: „Ma plac asa cum sunt. (…) Daca nu aveti ce face, puteti sa ma criticati pe mine aici”.

„Inca putin si iti explodeaza efectiv buzele… De ce le umpli atat de rau nu inteleg. Erai mai frumoasa cu niste buze normale” sau „Data viitoare poate ne faci bucuria sa ii multumești unui dr psiholog pentru ca a reusit sa te invete sa te accepti asa originala… nu contează daca le ai mici sau mari, conteaza sa intelegi ca YOU ARE BORN THIS WAY”, au fost cateva din comentariile primite

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu