News Stiri externe

Ce legatura este intre discursul lui Kanye West si ce spunea Catalin Botezatu despre lumea mondena!

Scris de Christian Stan

Lui Kanye West i s-au dat 10 minute pe scena MTV VMA 2016, iar artistul a tinut un discurs in care a explicat ideea din spatele clipului controversat la piesa „Fame” si a mai pus paie pe foc in scandalul cu Taylor Swift.

kanye west mtv vma

Catalin Botezatu declara in urma cu mai bine de 10 ani, intr-un interviul pentru revista Tango, ca „Bucurestiul este un pat imens, ale carui cearsafuri nu s-au mai schimbat de foarte mult timp. Este o mizerie sociala si o promiscuitate extraordinara. Toata lumea si-o trage cu toata lumea, si la propriu si la figurat, toata lumea incearca sa fure iubitul sau iubita celuilalt, este o goana dupa bani si dupa imagine incredibila”.

Aseara, pe scena MTV VMA, Kanye West explica conceptul din spatele clipului controversat la piesa „Fame”, in care mai multe personalitati sunt filmate goale in pat. Printre acestea se numara Anna Wintour, Donald Trump, Amber Rose, Rihanna, Taylor Swift si Ray J. 

„Acest clip este o expresie a modului in care arata lumea de astazi, a ceea ce aduce faima in ziua de astazi. Am pus-o pe Anna Wintour alaturi de Donald Trump. L-au pus si pe Ray J in pat. La asta duce faima. Am venit in barci diferite si am ajuns cu totii in acelasi pat. Clipul trebuie vazut ca o expresie a artei si nu ca o defaimare. Nu am vrut sa o defaimez pe Taylor Swift. O iubesc. De asta am si sunat-o”, declara Kanye West.

Dupa ce a terminat ce avea de spus, Kanye West s-a retras de pe scena si i-a lasat pe toti sa urmareasca noul lui clip, la piesa „Fade”.

Scrie un comentariu