Stiri externe

Ce are Kim Kardashian in frigider

Scris de Ana Kozma

Kim Kardashian a luat pe toata lumea prin surprindere postand pe retelele de socializare o fotografie in care se vede ca frigiderul ei nu contine deloc mancare. Iata, in schimb, ce se poate gasi!

Ce are Kim Kardashian in frigider

Kim Kardashian este una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood si se pare ca acest lucru nu o deranjeaza deloc. Ba din contra, face ce face si da in permanenta lumii motive de discutie.

Zilele acestea, Kim Kardashian a postat pe social media o fotografie in care apare langa frigiderul deschis, iar internautii au fost uimiti sa vada ca acesta nu contine deloc mancare. In schimb, in frigiderul vedetei se pot gasi toate tipurile de lape, limonada si apa.

Fotografia menita initial sa promoveze linia de lenjerie modelatoare de corp lansata de Kim Kardashian a starnit o multime de controverse in mediul online, toata lumea intrebandu-se cu ce se hraneste vedeta.

Kim Kardashian lanseaza banda adeziva pentru corp. Asa poarta decolteele adanci fara risc!

Cel mai probabil, Kim stia exact ca va starni discutii cu aceasta poza, iar atat a vrut ea sa arate. Avand in vedere ca locuieste intr-o vila imensa, e foarte posibil sa aiba mai multe frigidere, iar acesta sa fie doar cel pentru lichide.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Shop the Cotton Collection NOW at SKIMS.COM and enjoy free shipping on domestic orders over $75.

O postare distribuită de SKIMS (@skims) pe

Scrie un comentariu