Stiri Interne

Ce isi doresc vedetele in 2017 – Partea 3

Scris de Alexandru Manea

La inceput de an multi dintre noi isi fac planuri pentru lunile ce vor urma, o lista cu dorinte, cu scopuri pe care isi doresc sa le atinga in perioada urmatoare. Iata ce isi doresc vedetele de la noi in 2017.

vedete-2017-3

Multi dintre noi isi intocmesc o lista cu dorinte pentru anul ce urmeaza. O lista cu planuri, scopuri pe care vor sa le indeplinim, o lista cu lucruri pe care isi doresc sa le schimbam la noi insine. Sa devenim mai buni, mai activi, sa avem parte de mai mult succes. Am discutat cu mai multe persoane publice din showbiz despre planurile pe care le au in 2017 si iata ce ne-au declarat.

mirela-vaida-styland

Mirela Vaida: “Stiu! Suna cliseic sa spun ca vreau sanatate pentru ai mei, dar chiar asta e tot ce conteaza! Mai vreau timp pentru  mine si pentru pasiunile mele, cum ar fi: beletristica, muzica, echitatie. Mai vreau sa fac live in televiziune, cu emisiuni frumoase si oameni pozitivi. Sa cant alaturi de bandul meu, Vaida Show. Sa calatorim si sa ne bucuram de natura, chiar daca e greu sa pleci in vacanta cu 2 copii asa de mici! Sa petrem mult timp impreuna! Aaa, si o dorinta mai veche: sa ajung in Tibet! Nu stiu de ce, dar asta simt! E o chemare inconstienta si irezistibila si mi-am pus in gand sa merg acolo. Nu stiu daca anul viitor, dar, oricum, repede! Simt ca aceasta ar putea fi calatoria initiatica a vietii mele, cea care ma transforma cu totul. In ce anume? Cum anume? Astept si eu sa vad, cand ma voi intoarce de acolo!”.

Ileana-Badiu-Silhouette-Guinot

Ileana Badiu: “Am invatat sa nu imi mai fac planuri ci mai degraba sa imi organizez agenda pe perioade scurte. Ma intereseaza ca in 2017 sa ma ocup de dezvoltarea firmei Wunderman mai departe, sa cresc comunitatea Super40 care este extrem de activa si dinamica. Imi propun sa fac o serie de evenimente in off line care sa ne puna membrii comunitatii noastre in contact direct. In rest,  imi doresc sanatate, echilibru, liniste, tihna si iubire”.

anda-adam-borealy-2

Anda Adam: “Incepem anul cu un nou single care este gata, dar pe care il filmam in ianuarie si imi reiau antrenamentele foarte intense sa fiu intr-o forma de nota 10”.

mirela-popa-swiss-smile-5

Mirela Popa: “Cred ca va fi un an in care voi calatori foarte mult si mi am planificat sa fie un an mai relaxant decat cel anterior cand a trebuit sa muncesc mai mult avand in vedere faptul ca m-am mutat intr-o tara noua.

Bineinteles ca mi-am propus cateva targeturi pentru 2017, printre care:

– Brandul Mirela Stelea sa fie prezent si mai mult pe piata de lux din Dubai.

– Ca si brand manager Swiss Smile in Orientul Mijlociu imi doresc sa patrund pe piata din Qatar,  Bahrain sau Arabia Saudita, ceea ce inseamna ca voi avea nevoie de distribuitori puternici pe plan local.

– Sa fac cel putin o investitie pe plan imobiliar in Romania

– Sa vizitez cel putin 2 tari sau orase noi in lume! In fiecare an imi propun cel putin o destinatie. Anul acesta mi-am propun cel Putin doua. Bali, Maldive si New York sunt pe lista prioritatilor.

– Stabilitatea de care am nevoie pe plan sentimental si pe care am reusit sa o am sa dureze la infinit!”

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu