Stiri Interne

Ce isi doresc vedetele in 2017 – Partea 2

Scris de Alexandru Manea

La inceput de an multi dintre noi isi fac planuri pentru lunile ce vor urma, o lista cu dorinte, cu scopuri pe care isi doresc sa le atinga in perioada urmatoare. Iata ce isi doresc vedetele de la noi in 2017.

vedete-2017-2

Multi dintre noi isi intocmesc o lista cu dorinte pentru anul ce urmeaza. O lista cu planuri, scopuri pe care vor sa le indeplinim, o lista cu lucruri pe care isi doresc sa le schimbam la noi insine. Sa devenim mai buni, mai activi, sa avem parte de mai mult succes. Am discutat cu mai multe persoane publice din showbiz despre planurile pe care le au in 2017 si iata ce ne-au declarat.

amalia-enache-gravida

Amalia Enache:  “Va fi anul in care Alma va incepe sa mearga, sa manance hrana solida si sa vorbeasca. Cam asta am in minte. Sincer, eu cred ca in aceasta perioada ea are nevoie de mine in permanenta si, foarte consistent, asta mi-am propus de cand am stiut ca voi avea un copil, sa-i dedic atat cat pot de mult tot timpul meu. Am 19 ani de cariera in televiziune si ma bucur ca in al 20-lea planurile mele sunt in primul rand in jurul copilului. Toate mamele vor intelege ce simt, sunt sigura”.

Sylvia-CLATUU-Silhouette-1

Sylvia:  “Deja obiectivele mele pentru anul 2017 sunt stabilite :

– Imi doresc nespus sa creez o comunitate frumoasa pe siteul meu si echipa implicata in acest proiect sa creasca

– Ma voi implica si in sfera organizarii si promovarii evenimentelor de calitate din sfera dezvoltarii personale si a spiritualitatii

– Voi pune bazele viitorului meu curs, creat de mine impreuna cu oameni de top din domeniu

– Voi crea primul meu produs si implicit o sectiune de shop a siteului

– Ma voi concentra mai mult pe cursurile de yoga pentru a deveni un yoga teacher”.

adelina-pestritu-2017

Adelina Pestritu: „Nu obisnuiesc sa-mi fixez tinte, pentru ca, daca nu voi ajunge la ele, voi fi dezamagita. Prefer sa ma las in voia sortii si sa ma bucur de fiecare lucru realizat. Este fascinant sa vezi cum atragi lucruri pozitive”

sonia-argint-ionescu-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Sonia Argint Ionescu:

“Imi doresc ca www.doer.ro sa devina o platforma in care multa lume sa se regaseasca. Indiferent ca vorbim despre frumusete, moda, educatia copiilor, educatie financiara, actiuni sociale sau invatarea limbii germane, toti cei care vor alege sa imi treaca pragul acestei case virtuale si care vor dori sa evolueze, sa isi simplifice vietile, vor gasi aici informatii utile, practice, ergonomice.

Este insa si pentru mine o calatorie autodidactica, pentru ca, la randul meu, sunt intr-o continua cercetare, cautare, invatare iar apoi imi comunic experienta. Intr-o lume plina de „creativitate” si „proiecte”, eu vreau sa fiu cea care face ceea ce “predica”. Nu vreau sa ofer lozinci “la moda”. Vreau sa fiu un provider de solutii reale, impartasite din propria-mi experienta.

Imi doresc sa ma implic mai mult in campanii care privesc mediul inconjurator alaturi de ONG-uri precum Greenpeace si WWF.

Imi doresc sa calatoresc mult impreuna cu familia mea. As face cu ei inconjurul lumii de cinci ori cel putin!

Imi doresc sa citesc, sa vad filme, sa ma odihnesc…  mult mai mult decat pana acum.

Imi doresc sa dezvolt linia mea de coliere „By Sonja Exclusive Design”, pentru ca imi ies din maini niste produse superbe.

Si imi doresc sa pot deveni utilizatorul unei masini electrice de familie. Mi-ar placea sa pot contribui astfel la reducerea poluarii.

Pe scurt, imi doresc sa fac toate acele lucuri care ma fac fericita. Cred cu tarie ca lumea nu mai are nevoie de atatia oameni de success ci mai ales de oameni fericiti”.

Simona-Patruleasa-Le-Grenier-a-Pain

Simona Patruleasa:

“In general, nu mi fac planuri! Cam tot ce mi s a întâmplat a venit de la sine, firesc fara batai de cap! Ingrid este singura care s a lasat cam mult asteptata!

In 2017 imi doresc sanatate pentru toata familia, intelegere, liniste si rabdare.

Imi doresc sa vad India.

Imi doresc sa am timp sa pictez

Sa invat tenis cu Ingrid

Sa plec intr-o croaziera

Sa fac un curs de gatit”.

Scrie un comentariu