ADPM Beauty Stiri Interne

Ce interventii fine si-a facut Claudia Pavel pentru vacanta de Revelion din Los Angeles

Scris de Ana Kozma

Claudia Pavel va petrece noaptea dintre ani in Los Angeles si, pentru a arata in forma maxima in aceasta vacanta, a apelat din timp la medicul sau estetician, Iancu Morad, pentru cateva tratamente minim invazive care sa ii ofere un ten proaspat, tanar si odihnit.

Ce interventii fine si-a facut Claudia Pavel pentru vacanta de Revelion din Los Angeles

Claudia Pavel va intra in 2020 printr-o vacanta de vis petrecuta in Los Angeles. Pentru aceasta ocazie speciala artista si-a dorit sa arate exceptional, astfel ca a apelat la medicul sau estetician, Iancu Morad, pentru doua tratamente minim-invazive care dau rezultate spectaculoase.

“Anul acesta voi petrece Revelionul in Los Angeles. Cu cateva zile inainte de plecare am mers, alaturi de sora mea, Paula, la Dr. Iancu Morad care a stiut exact ce sa imi recomande pentru ca tenul meu sa fie impecabil. Am facut cateva injecții cu Botox pentru eliminarea ridurilor fine, dar si un tratament care mi se pare genial. Este vorba despre Dermapen, un cocktail de substante inserate in piele, in urma caruia tenul meu este mai luminos, mult mai fresh. Aveam nevoie de asta, intrucat sfarsitul de an este foarte aglomerat, si am acumulat o oboseala care nu vreau sa se citeasca pe chipul meu, mai ales cand ma voi confrunta cu diferenta de fus orar”, declara Claudia Pavel.

Iancu Morad este cel la care vedeta apeleaza intotdeauna atunci cand simte nevoia unor imbunatatiri de ordin estetic. Tinand cont de lipsa timpului combinata cu nevoia Claudiei de a avea mereu o imagine perfecta, medicul estetician o ajuta cu tratamente cat mai rapide, fara perioada de recuperare, nedureroase si rezultate vizibile imediat.

“Claudia este o femeie frumoasa care nu are nevoie de mari schimbari de ordin estetic. Ea vine insa periodic la mine pentru tratamente de intretinere fiindca vrea ca tenul ei sa arate intotdeauna foarte bine. Acum, inainte de Sarbatori, i-am recomandat cateva injectii cu Botox care au ajutat-o sa scape de ridurile fine cu care oricine se confrunta, chiar si de la 20 de ani, dar si un tratament de rejuvenare faciala cu Dermapen care confera tenului prospetime si luminozitate. Intreaga procedura nu a durat mai mult de 15 minute, nu a durut, iar Claudia a putut sa revina imediat la angajamentele pe care le avea”, declara medicul Iancu Morad.

Claudia Pavel si-a facut un super cadou de infrumusetare la implinirea a 35 de ani

Interventia a fost realizata la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din Bucuresti, acolo unde isi fac tratamente si alte vedete precum Tania Budi, Carmen Negoita, Raluca Badulescu, Andreea An-tonescu, Giulia Anghelescu sau Catalin Botezatu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

With my favorite doctor!Love him so much!❤Thank you doc @dr_morad_iancu @luxuryaestheticsclinics

O postare distribuită de Claudia Pavel aka Cream (@claudiapaveloficial) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Claudia Pavel aka Cream (@claudiapaveloficial) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Claudia Pavel aka Cream (@claudiapaveloficial) pe

 

1 comentariu

Scrie un comentariu