Style Radar

Ce inseamna mai exact ca Versace va fi cumparat de Michael Kors

Scris de Alexandru Manea

Casa de moda Versace nu va disparea! Iata ce inseamna practic informatia ca imperiul Donatellei Versace va fi cumparat de Michael Kors cu 2 miliarde de dolari.

Ce inseamna mai exact ca Versace va fi cumparat de Michael Kors

Zilele trecute a aparut zvonul ca renumita casa de moda Versace ar urma sa fie achizitionata de Michael Kors cu 2 miliarde de dolari. Acum confirmata informatia, multi s-au gandit deja ca tranzactia ar insemna sfarsitul casi detinuta in prezent de Donatella Versace, in ciuda renumelui si al succesului de care inca se bucura in prezent.

Michael Kors a confirmat zvonurile aparute, spunand ca, odata cu achizitia de 2,12 miliarde de dolari, compania lui se va redenumi Capri Holdings.

Familia Versace va deveni actionar al Capri Holdings Limited, iar Donatella va ramane Creative Director al casei de moda.

Capri Holdings va deveni astfel unul din cele mai puternice imperii ale industriei fashion, intrucat va include 3 branduri celebre: Michael Kors Collection, Jimmy Choo si Versace.

Anul viitor se poarta Versace! Iata cele mai cool outfit-uri pentru femei!

Asta inseamna ca fiecare brand in sine va continua sa existe, doar ca va avea parte de o sustinere financiara mai puternica.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu