Style Radar Video

Ce înseamnă Chanel în 2021

Scris de Ana Kozma

Celebra casă de modă Chanel și-a prezentat într-un mod inedit și inovator noua colecție pentru sezonul de toamnă/iarnă 2021. Iată cum încearcă Chanel să readucă speranța normalității în sufletele oamenilor!

Ce înseamnă Chanel în 2021

Casa de modă Chanel a prezentat lumii noua colecție pentru sezonul de toamnă/iarnă 2021. A făcut-o întru-un mod atipic, dar foarte ingenios. Cu toții cred că am uitat ce înseamnă să ne îmbrăcăm frumos și să ne pregătim pentru o seară în oraș cu prietenii. Genul de experiență care a devenit doar o amintire în condițiile actuale de distanțare socială.

Chanel vrea să ne readucă însă speranța. Să ne reamintească cum arătau serile înainte ca ele să se rezume doar la stat în casă și Netflix. Virginie Viard, directorul artistic al casei de modă, a ales un mod inedit de a prezenta noua colecție. A făcut-o printr-un film de scurt metraj realizat de Inez Van Lamsweerde și Vinoodh Matadin.

1

În imagini, modelele apar mergând pe o stradă din Paris spre Castle, un club de noapte. De acolo, aterizează direct pe catwalk în ținute spectaculoase semnate Chanel. Tematica prezentării a fost… petrecerea Chanel. Un vibe special și o atmosferă ce trece granițele timpului.

2

Modelele au defilat pe catwalk purtând ținute cu aer disco, piese vestimentare care au păstrat însă elementele semnătură ale casei de modă Chanel.

3

4

5

6

O nuntă regală la show-ul Chanel Haute Couture de la Paris!

Scrie un comentariu