Style Judgement

Ce haine a purtat Carmen Iohannis la receptia Zilei Europei

Scris de Alexandru Manea

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a purtat la receptia oferita cu prilejul Zilei Europei, o noua tinuta vestimentara care a devenit intens comentata pe retelele de socializare.

carmen-iohannis-haine

Aproape fiecare iesire in public a Primei Doamne a Romaniei, Carmen Iohannis, este comentata de criticii de moda, dar si de oamenii de rand, pe retelele de socializare.

Hainele purtate la receptia de Ziua Europei, nu a fost exceptia de la regula. Sotia presedintelui Klaus Iohannis a purtat o fusta tip creion, deasupra genunchilor, creatie Stephan Pelger, o bluza fara maneci si volane si sandale cu barete.

Este acelasi tip de vestimentatii, mai indraznete, pe care le adopta si Prima Doamna a Americii, Michelle Obama, precum si alte sotii de presedinti.

Carmen-Iohannis-tinuta Alexandru Ciucu Foto Carmen Iohannis Roma 2

Carmen Iohannis poarta la evenimentele importante si la receptiile oficiale haine realizate de designerul Alexandru Ciucu. Creatorul de costume ii realizeaza, uneori in timp record, costume de dama si deux-piece-uri conform cerintelor Primei Doamne, dar si dress-code-ului evenimentului.

alexandru-ciucu

Alexandru Ciucu este, de altfel, si furnizorul Casei Regale a Romaniei, creind costume pentru Regel Mihai, Principele Radu, dar si pentru monarhi de peste hotare, precum Principele Albert de Monaco sau Simeon Regele Bulgarilor.

Scrie un comentariu