Stiri externe

Ce familie frumoasa are Pierce Brosnan! S-a afisat alaturi de sotie si de cei doi fii la Golden Globes 2020!

Scris de Ana Kozma

Pierce Brosnan nu a participat singur la ceremonia de decernare a Golden Globes 2020, ci insotit de sotie si cei doi fii ai sai. Iata ce familie frumoasa are indragitul actor!

Ce familie frumoasa are Pierce Brosnan! S-a afisat alaturi de sotie si de cei doi fii la Golden Globes 2020!

Pierce Brosnan nu se poate mandri doar cu o cariera de succes in industria cinematografica, ci si cu o familie extrem de frumoasa. Indragitul actor a fost instotit aseara de sotie si cei doi fii la ceremonia de decernare a Golden Globes 2020, eveniment desfasurat in Los Angeles.

Pierce Brosnan si sotia sa, Keely Shaye Smith, au pozat mandri pe covorul rosu alaturi de tinerii Dylan si Paris la cea de-a 77-a editie a Globurilor de Aur.

Intreaga familie a afisat tinute elegante, in ton cu unul dintre cele mai importante evenimente ale anului la Hollywood. Interesant de mentionat faptul ca Dylan si Paris au fost alesi drept Ambasadori ai Golden Globes 2020. Asta inseamna ca cei doi au luat parte la inmanarea ravnitelor trofee.

Pe langa rolul de a conduce prezentatorii pe scena pentru a inmana trofeele, fratii Brosnan au ales sa colaboreze cu FEED, o organizatie ce ofera mese hranitoare copiilor in scoli din intreaga lume.

Fiul lui Pierce Brosnan, noul sex-symbol masculin!

Dylan si Paris au mostenit din plin farmecul tatalui lor. Amandoi lucreaza ca modele si sunt mai mereu in lumina reflectoarelor, iar Dylan are chiar si o trupa de muzica rock.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thank you for the amazing night @goldenglobes ! I’m honored to represent @feed alongside @paris.brosnan as this year’s ambassadors

O postare distribuită de Raspberry Blonde (@dylan_brosnan) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu