Stiri externe

Ce a facut Sarah Ferguson alaturi de Gianluca Mech la Madrid

Scris de Ana Kozma

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a bifat saptamana aceasta o vizita in capitala Spaniei, Madrid! Alaturi i-a fost si celebrul nutritionist Gianluca Mech, alaturi de care Ducesa de York duce o adevarata lupta impotriva obezitatii, pentru a le oferi oamenilor o viata mai sanatoasa si fericita. Iata ce au facut acolo!

Ce a facut Sarah Ferguson la Madrid

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a vizitat saptamana aceasta capitala Spaniei. Joi dimineata, „Fergie” a fost surprinsa de paparazzi parasind un hotel din Madrid.

Desi tinea in mana un buchet mare de orhidee albe si o husa personalizata de haine, Ducesa nu a ezitat sa ii salute cu naturalete si zambetul pe buze atat pe reprezentantii mass-media, cat si pe trecatorii care s-au bucurat enorm sa o poata vedea de aproape.

Sarah Ferguson si Gianluca Mech, aliati in lupta impotriva obezitatii

Sarah Ferguson, fosta sotie a Printului Andrew, mama Printeselor Beatrice si Eugenie, a vizitat capitala Spaniei cu ocazia unui eveniment. Alaturi i-a fost si celebrul nutritionist Gianluca Mech, alaturi de care Ducesa de York duce o adevarata lupta impotriva obezitatii, pentru a le oferi oamenilor o viata mai sanatoasa si fericita.

Sarah Ferguson si gurul dietelor, Gianluca Mech isi unesc fortele pentru a promova viata sanatoasa

Scrie un comentariu