Stiri Interne

Ce face zilnic Iulia Vântur în izolare în India

Scris de Ana Kozma

Iulia Vântur trăiește deja de 5 ani în India. În prezent, vedeta se află în izolare alături de Salman Khan, câțiva prieteni și membri ai familiei la casa de vacanță din Panvel a acestuia. Iată cu ce își ocupă timpul zi de zi!

Ce face zilnic Iulia Vântur în izolare în India

Au trecut aproximativ 5 ani de când Iulia Vântur a plecat în India și se bucură de succes la Bollywood. Iar de 3 luni și jumătate, stă în izolare. Nu singură, ci alături de Salman Khan, câțiva prieteni și membri ai familiei la casa de vacanță din Panvel a acestuia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

There is only one path to Heaven, on Earth we call it love. What do u love the most? #iuliavantur #love #path #heaven #nature #earth

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia) pe

Într-un interviu pentru Click.ro, Iulia Vântur a dezvăluit cum își petrece timpul zi de zi în izolare. Spune că s-a bucurat inițial pentru că va avea în sfârșit timp să facă tot ce își dorește fără a fi presată de timp. Bucuria a durat însă cam două săptămâni, iar apoi vedeta a învățat să ia fiecare zi așa cum este. „Am învățat foarte multe despre mine în izolare”, spune Iulia.

Iulia Vantur si Salman Khan au impartit ajutoare saracilor din India

„Zilele se scurg repede pentru că nu sunt singură în izolare. Fac cardio, sală, yoga, streching, kickboxing. Merg cu bicicleta, fac echitație și destul de multă mișcare în aer liber. Sunt norocoasă că am rămas “blocată” la casa de vacanță. Unde mă bucur de natură, de aer curat și sunt mult mai ferită de pericolul de a contacta virusul”, a adăugat vedeta.

De asemenea, alocă timp orelor de muzică, practică vocală și rețelelor de socializare cu ajutorul cărora păstrează legătura cu fanii ei, dar și cu cei dragi din România.

„În izolare, zilele trec printr-o oarecare rutină: meditație, cafeaua de dimineață cu prietenii, cardio și gym. Fac antrenament cu Cristi Geamăn prin zoom, chiar dacă el e în România, iar eu în India. Dacă vrei, poți! Apoi prânz, lecția de canto, bicicletă sau yoga, stretching. Urmează masterclass-uri de actori, muzică, timp petrecut cu prietenii, întâlniri “prin telefon”. Mai și muncesc în izolare: am dublat pentru filmul pe care l-am filmat în urmă cu 4 luni, în Londra “Leila&Manju”, am înregistrat câteva piese. Una dintre ele a fost compusă în aceeași frecvență cu cea a pământului, ca o rugăciune, în scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru familii nevoiașe. Am fost parte în diverse acțiuni umanitare, în special în această perioadă, când oamenii au fost în impas”, a mai dezvăluit Iulia Vântur.

Scrie un comentariu