Stiri Interne

Ce face Sonia Argint Ionescu in carantina Coronavirus

Scris de Ana Kozma

Sonia Argint Ionescu este obligata sa stea in izolare la domiciliu dupa ce a luat interviu, in emisiunea sa de la TVR 1, unui barbat diagnosticat ulterior cu Coronavirus. Iata ce face vedeta in carantina!

Ce face Sonia Argint Ionescu in carantina Coronavirus

Sonia Argint Ionescu a ajuns intr-o situatie neplacuta. In urma cu cateva zile, a luat interviu, in emisiunea sa de la TVR 1, unui barbat diagnosticat ulterior cu temutul Coronavirus. Acum, este obligata sa stea in carantina, acasa, alaturi de sotul ei.

Imediat dupa ce a aflat ca intrase in contact cu o persoana testata pozitiv cu COVID-19, Sonia Argint Ionescu a anuntat DSP-ul si a ramas in izolare la domiciliu. Conform Click.ro, vedeta a anuntat si persoanele cu care a mai intrat in contact pana la izloare. Din fericire insa, nu are simptome specifice Coronavirusului.

Momentan medicii au hotarat ca nu este cazul ca ea si sotul ei sa fie testati, insa Politia ii verifica zilnic sa vada daca respecta termenii izolarii la domiciliu.

Sonia Argint Ionescu spune ca, in ciuda faptului ca sta acasa, programul ei este unul destul de incarcat.

“Am vorbit mult la telefon cu oamenii care voiau sa stie cum suntem, cu presa, cu autoritatile. Am scris si am raspuns la sute de mesaje. Sunt impresionata de cate oferte de ajutor am primit. Am lucrat pentru site-ul meu www.doer.ro si sunt foarte mandra ca am cateva articole extrem de bine documentate pe subiectul sezonului care au facut si o audienta enorma.

Am spalat, am dereticat prin casa, am gatit in fiecare zi. Am facut sport zilnic si am febra musculara. Ba chiar am convins un antrenor de yoga sa faca ore online live (initiativa care s-a bucurat de un succes fabulos), am citit, am vazut filme.”, a povestit vedeta.

Sonia Argint Ionescu, la al doilea semimaraton

Scrie un comentariu