Stiri Interne Video

Ce face Ramona Badescu izolata in casa de o luna si jumatate cu copilul

Scris de Ana Kozma

Aflata in Italia, Ramona Badescu sta izolata la domiciliu deja de o luna si jumatate. Iata cum se descurca vedeta, in izolare, cu fiul ei in varsta de doar 7 luni!

Ce face Ramona Badescu izolata in casa de o luna si jumatate cu copilul

Ramona Badescu locuieste in Italia, tara cea mai afectata din Europa de pandemia COVID-19. Avand un copil de doar 7 luni, vedeta se protejeaza si respecta indeaproape recomandarile autoritatilor. Asa se face ca Ramona sta izolata la domiciliu deja de o luna si jumatate.

Din fericire insa, Ramona Badescu locuieste intr-o casa mare, iar izolarea parca e mai dulce atunci cand ai mult spatiu si o terasa imensa.

Alaturi ii are doar pe fiul ei si pe tatal celui mic, barbatul misterios a carui identitate vedeta nu doreste sa o dezvaluie public. Zilele trecute, Ramona Badescu a intrat in direct in emisiunea Neatza cu Razvan si Dani. A povestit acolo cum arata viata in izolare alaturi de un copil de 7 luni.

„Sunt 6 saptamani de cand sunt in casa. Nu ies. Am o persoana de incredere care imi aduce lucruri, imi aduce ceea ce am nevoie, dar eu nu ies. In primul rand, nu e o frica pentru mine, cat pentru copilul meu, pentru sotul meu.

Dumnezeu m-a iubit si mi-a dat un baietel cuminte, care acum, prin luna a patra, a inceput sa-si dea seama ca noaptea e noapte si ziua e zi. I-am dat laptic pana la 2 luni si jumatate, asa ca ma trezeam noaptea din 3 in 3 ore. E cam mancacios, seamana cu mama si cu tati. A ajuns la 10,1 kg, e rotofei, sanatos. Ne uitam la Cartoon Network, la telejurnal, se uita pe telefon… Ca orice copil creşte şi creşte în iubire, asta e cel mai important”, a dezvaluit Ramona Badescu la Antena 1.

Ramona Badescu a nascut departe de Romania

Scrie un comentariu