Stiri externe

Ce face in prezent Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson

Scris de Administrator

V-ati intrebat vreodata ce face in prezent Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson si femeia care i-a daruit acestuia doi copii? Ei bine, anii si-au pus amprenta asupra ei, insa iubirea fata de regretatul superstar a ramas neatinsa, Debbie pastrandu-i inca amintirea vie, prin nenumarate postari pe pagina ei de Facebook…

debbie-rowe-michael-jackson

Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson,  a devenit cunoscuta in lumea intreaga in anul 1996, atunci cand s-a casatorit cu acesta. L-a cunoscut pe regretatul Rege al Muzicii Pop pe cand lucra ca asistenta in cabinetul medicului dermatolog care il trata pe Michael de vitiligo.

debbie-rowe-michael-jackson4

Debbie a povestit ca s-a apropiat mult de Michael Jackson imediat dupa divortul acestuia de Lisa Marie Presley, perioada in care starul era foarte trist la gandul ca s-ar putea sa nu devina niciodata tata. Atunci, ea a fost aceea care i-a spus ca si-ar dori sa fie mama copiilor lui.

debbie-rowe-michael-jackson2 debbie-rowe-michael-jackson3

S-au casatorit in noiembrie 1996, la scurta vreme dupa ce s-a anuntat public faptul ca Debbie era insarcinata cu primul copil al lui Michael Jackson. La doar trei luni dupa casatorie l-a adus pe lume pe Prince Michael, iar un an mai tarziu a nascut-o pe Paris.

debbie-rowe-michael-jackson1

Cu toate ca il iubea la nebunie pe Michael, Debbie Rowe nu a putut suporta valul de notorietate pe care l-a capatat odata cu casatoria, fapt ce a dus la divortul lor din 1999. Debbie a renuntat atunci la custodia copiilor in favoarea lui Michael Jacskon, cunoscand atat de bine dragostea nemarginita pe care starul le-o purta. In schimb, a primit o suma fabuloasa (8 milioane de dolari, dupa cum s-a vehiculat la acea vreme) si o casa in Beverly Hills.

debbie-rowe-michael-jackson11 debbie-rowe-michael-jackson9 debbie-rowe-michael-jackson6

In jurul mariajului lor s-au creat o multime de zvonuri, printre care si cel ca, de fapt, nu Debbie ar fi adevarata mama biologica a copiilor lui Michael Jackson, ci o mama surogat.

debbie-rowe-michael-jackson8

Se pare ca, in ciuda faptului ca au divortat cu multi ani in urma, dragostea lui Debbie Rowe pentru Michael Jackson nu a disparut nici astazi, dupa tragica moarte a acestuia. Anii au trecut, fosta sotie a superstarului a implinit 56 de ani, iar timpul si-a pus amprenta pe trupul si chipul ei. Vizibil imbatranita si cu multe kilograme in plus, Debbie pastreaza inca vie amintirea lui Michael Jackson prin nenumarate postari pe Facebook si intalniri pe care le are cu fanii acestuia peste tot prin lume.

debbie-rowe-michael-jackson5

Chiar ieri, Debbie a postat pe Facebook un document care arata ca Michael Jackson a fost nevinovat in toate acuzele care i s-au adus referitoare la molestarea sexuala a unor minori.

„A fost/este nevinovat! Pentru cei care obisnuiesc sa urasca fara motiv”, a scris Debbie Rowe in dreptul acestei imagini.

debbie-rowe-michael-jackson7 debbie-rowe-michael-jackson10 debbie-rowe-michael-jackson12 debbie-rowe-michael-jackson15 debbie-rowe-michael-jackson19

Locuieste in Palmdale, California, la o ferma, si este pasionata de cai, lucru ce se poate observa tot din fotografiile pe care aceasta le posteaza adesea pe reteaua de socializare.

debbie-rowe-michael-jackson13

O alta pasiune a lui Debbie pare sa fie crosetatul, dupa cum tot ea lasa de inteles prin cateva fotografii de pe pagina ei de Facebook.

debbie-rowe-michael-jackson18 debbie-rowe-michael-jackson16 debbie-rowe-michael-jackson14

In plus, Debbie Rowe mai obisnuieste sa posteze si fotografii cu Prince si Paris Jackson, cei doi copii pe care ii are cu regretatul Michael Jackson.

Scrie un comentariu