ADPM Health

Ce face Kinga Sebestyen, pe langa Kangoo Jumps, ca sa arate perfect

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen isi intretine silueta nu doar prin Kangoo Jumps, sportul pe care l-a facut celebru in Romania si in alte tari din Europa, ci si printr-un alt sport pe care il face in special atunci cand locuieste in Spania sau cand se afla in vacanta in destinatii calde.

Ce face Kinga Sebestyen, pe langa Kangoo Jumps, ca sa arate perfect

Este vorba de SUP, prescurtare de la Stand Up Paddle, un sport de apa care presupune sa stai in picioare pe o placa deasupra apei si sa vaslesti tinandu-ti in acest trip echiliibrul. Acesta se poate urma pe orice tip de apa (mare, lac, rau, piscina), atat timp cat nu sunt valuri puternice. Acest tip de activitate lucreaza toti muschii corpului, tonifiind silueta si, in plus, are avantajul de a te relaxa si a te deconecta de problemele de zi cu zi.

Kinga Sebestyen locuieste, cel putin o saptamana pe luna in Alicante, Spania, unde se afla sediul mama al companiei sale, si profita de fiecare data cand are timp liber, sa alerge pe promenada cu ghetele rebound in picioare, ori sa faca SUP si sa se aventureze pe apa Marii Mediterane.

Sunt cele doua activitati care o relaxeaza si ii si intretin silueta deja consacrata.

WOW! Cum arata Kinga Sebestyen la 44 de ani! Abdomen de fier si corp de adolescenta!

„Practic SUP de jumatate de an. Este o relaxare pentru mine, o deconectare maxima. Stau chiar si 2-3 ore pe apa. Cand nu am des antrenamente pe ghete de 3-4 ori pe saptamana, ma antrenez pe paddle. Imi lucreaza toata musculatura, bratele, spatele, picioarele, pentur ca imi mentin tot timpul echilibrul din abdomen, ca si la Kangoo Jumps. In plus, respir si aer curat, aerul sarat al marii, care imi face foarte bine la corzile vocale in aceasta perioada cand sunt nevoita sa tin pauza vocala cinci ore pe zi”, spune Kinga Sebestyen.

 

Kinga Sebestyen arata incredibil de bine la varsta 44 de ani ai sai, are un corp perfect, fara urma de celulita, un abdomen plat, cu patratele, coapse si posterior perfect tonifiate.

 

Meritul il au cei aproape 20 de ani de sport practicat aproape zilnic si programul pe care l-a inventat, Fat Burning By Kinga, care o mentine in forma si cu care a reusit, de altfel, sa ajute mii de oameni sa slabeasca. Inclusiv fiica ei, Sugarka, a slabit peste 60 de kilograme cu acest program.

 

La inaltimea de 1,70 m, Kinga Sebestyen are 53 kilograme.

Kinga nu este singurul exemplu de reusita in acest sens. La orele ei vin si femei de peste 50 de ani care ajung sa aiba o silueta invidiata chiar de fiicele lor.

Kinga Sebestyen este cea care a facut fenomenul Kangoo Jumps celebru in multe tari din lume, a lucrat cu mari vedete internationale, printre care si Kim Kardashian, este distribuitor al celebrelor ghete Rebound, si lanseaza noi generatii de instructori de Kangoo Jumps acreditati. Antrenoarea a ajutat mii de oameni sa slabeasca prin intermediul programului sau Fat Burning, ce se desfasoara in multe sali de sport din tara (www.kangooclub.ro).

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu