Stiri externe

Ce face Kim Kardashian in izolare la domiciliu – VIDEO

Scris de Ana Kozma

La fel ca noi toti, Kim Kardashian respecta indicatiile autoritatilor si se afla in prezent in izolare la domiciliu. Iata ce face vedeta de cand nu mai iese din casa si cum se descurca in carantina cu 4 copii!

Ce face Kim Kardashian in izolare la domiciliu – VIDEO

Kim Kardashian se afla in prezent in carantina. Alaturi ii este sotul, Kanye West, dar si cei 4 copii pe care ii au impreuna. In cadrul unui video interviu acordat emisiunii The View, vedeta recunoaste ca nu traverseaza deloc o perioada usoara.

Kim a recunoscut ca nu e tocmai simplu sa stai non stop acasa cu 4 copii. Vedeta marturiseste ca acum a realizat cu adevarat ca nu isi mai doreste sa devina din nou mama. Totusi, spune ca incearca pe cat posibil sa se bucure de timpul petrecut in familie.

Kim Kardashian spune ca isi petrec timpul cu plimbari in gradina si foarte multe filme. Din pacate insa, ii e dor de surorile, mama si prietenii ei. Cu acestia tine acum legatura exclusiv pe internet.

Totusi, vedeta a facut o exceptie scurta pentru sora ei, Kylie Jenner. Cele doua s-au intalnit, iar Kylie i-a realizat machiajul lui Kim Kardashian pentru o interventie video in cadrul show-ului Tonight with Jimmy Fallon.

Kim Kardashian, Naomi si Cher, transformate in divele anilor 60 de fosta sefa de la Vogue

Scrie un comentariu