Stiri externe Video

Ce face Jane Fonda pe TikTok la 82 de ani

Scris de Ana Kozma

Pe perioada izolarii la domiciliu, celebra Jane Fonda nu doar ca si-a facut cont de TikTok la 82 de ani, ci este deja extrem de activa pe reteaua de socialzare. Iata ce posteaza acolo!

Ce face Jane Fonda pe TikTok la 82 de ani

Desi are 82 de ani, Jane Fonda arata extrem de bine si are un spirit foarte tanar. De asemenea, e la curent cu tot ce inseamna tehnologie moderna. Izolarea la domiciliu a determinat-o pe celebra actrita sa-si faca cont pe TikTok, cea mai cool retea de socializare a momentului.

@janefondaHello Tik Tok! I’m bringing back the Jane Fonda Workout to fight the climate crisis. Join ##firedrillfriday 4/3 @ 11AMPT ##happyathome ##indoorworkout♬ original sound – janefonda

In amintirea vremurilor in care casetele cu Jane Fonda facand aerobic erau la mare moda, actrita a ales ca prima sa postare de pe TikTok sa fie una in care face… aerobic! Vedeta a postat pe reteaua de socializare un filmulet demonstrativ realizat chiar in intimitatea casei sale.

@janefondaWatch the cast of Grace and Frankie perform a live table read on Netflix Is A Joke’s YouTube Channel Thursday April 9 @ 5PM PST | 8PM EST♬ original sound – janefonda

Cea de-a doua postare este adresata fanilor serialului Grace & Frankie, in care Jane Fonda joaca alaturi de Lily Tomlin. Serialul este unul de comedie si poate fi vizionat pe Netflix.

@janefondaLots of amazing young people working beyond 9-5 to save the climate. I joined them & so can you! ##earthday ##9to5 ##FireDrillFriday

♬ original sound – zachjustice_

A treia postare a lui Jane Fonda de pe TikTok ne prezinta cum arata o zi a actritei in carantina. Face sport, se implica in campanii de constientizare a schimbarilor climatice si savureaza un martini in fata laptopului.

Jane Fonda si-a facut cont pe TikTok la 82 de ani. Care a fost prima postare!

Scrie un comentariu