Stiri Interne

Ce face Dana Savuica zi de zi ca si consilier al ministrului Grapini

Scris de Alexandru Manea

Dana Savuica a devenit consilier al ministrului delegat pentru mediul de afaceri si turism Maria Grapini. Stilul ei de viata s-a schimbat. Iata ce sarcini are de indeplinit acum zi de zi.

dana-savuica-consilier

Dana Savuica a fost numita de curand consilier al ministrului delegat pentru mediul de afaceri si turism Maria Grapini. Fostul model, specializat in relatii publice si afaceri in domeniul modei, ajuta, alaturi de alte persoane publice, la promovarea Romaniei peste hotare.

Odata cu noua functie, si programul ei zilnic s-a schimbat. Se trezeste dis-de-dimineata pentru a ajunge la birou la maximum 8.30, unde sta pana la incheierea programului, la ra 17.00, in cazul in care nu mai este nevoie sa stea pana mai tarziu.

„Fac parte din echipa consilierilor personali si lucram impreuna la cabinetul doamnei ministru. Venim cu idei, propuneri de proiecte noi, tinem agenda de presa si comunicarea cu mass-media”, a declarat ea conform Spynews.ro.

Primul proiect in care s-a implicat a reprezentat decernarea titlului de Ambasadori ai Turismului Romanesc unor personalitati din tara.

Scrie un comentariu