News

Ce face Andreea Marin cu fiica ei in fiecare dimineata! „Avem ora noastra, ca fetele!”

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin marturiseste ca in fiecare dimineata, atunci cand esta acasa, isi aloca o ora petrecerii timpului alaturi de fiica ei, Violeta. Impreuna au diverse activitati recreative ce au menirea de a suda si mai mult relatia speciala mama-fiiica pe care o au.

andreea-marin-violeta

Dupa divortul de Stefan Banica, Andreea Marin locuieste de cateva luni bune doar alaturi de fiica ei, Violeta, in casa pe care a construit-o in nordul Bucurestiului.

Au, in spatele locuintei, o gradina superba unde obisnuiesc sa isi petreaca aproape o ora in fiecare dimineata, bucurandu-se de aerul proaspat si de natura.

„In fiecare dimineata ma trezesc cu fiica mea la ora sapte. Noi dormim împreuna, iar dimineata avem ora noastra, ca fetele. De la sapte la opt, pana pleaca ea la scoala. Ne trezim, ne spalam pe dinti, mancam, ne uitam la desene, hranim iepurasul si verificam gradina, unde am plantat cateva lucruri, de curand si un cires si un visin.

Am lasat-o pe Violeta sa faca acest lucru, eu doar am supravegheat-o”, declarat vedeta.

Andreea Marin constata cu bucurie ca fetita de sase ani ii urmeaza pasii in practicare sportului, fiind pasionata de handbal, asa cum era, la randul ei, in copilarie.

„Violeta face handbal, am învatat-o deja sa controleze mingea, pentru ca eu am facut acest sport”, a adaugat Andreea la Happy Hour.

Scrie un comentariu