Stiri Interne

Ce face Anca Serea pentru a avea o silueta de vis

Scris de Iancu Iulia

Anca Serea este mamica a cinci copii si are o silueta de invidiat. Pentru a reusi sa se mentina in forma, apeleaza la diferite tratamente corporale pentru a scapa de celulita si a avea pielea ferma.

Celulita si pielea flasca pot da batai de cap inclusiv in cazul persoanelor slabe, care nu se confrunta cu o greutate peste medie. De cele mai multe ori, aceste probleme estetice nu dispar nici prin sport sau dieta controlata, astfel ca este nevoie sa se actioneze mecanic asupra tesuturilor afectate, prin tratamente de salon specifice.

 

Anca Serea are o silueta supla, pe care o obtine si urmand tratamentul LPG Alliance la centrele Silhouette.

 

Vedeta imbraca un costum alb, din material textil, pentru ca apoi corpul sa ii fie remodelat de dispozitivul aparatului revolutionar ce actioneaza pe baza tehnologiei de endermologie. 

 Nu se folosesc produse cosmetice, ci doar se actioneaza prin stimularea mecanica, cu ajutorul rolelor de masaj si a flapsurilor, ajutând metabolismul celular sa isi reia functiile si sa actioneze la capacitate maxima.

 

Prin urmare, grasimea localizata este eliminata, se remodeleaza corpul, se scade in centimetri, celulita este atenuata, iar pielea devine mai ferma.

 “LPG Alliance de la Silhouette remodeleaza corpul exact in zonele unde ai nevoie, reface structura pielii, facând-o mai ferma si mai fina!”, marturiseste Anca Serea.

 

LPG Alliance elimina grasimea localizata si rezistenta, reduce aspectul de coaja de portocala, redensifica natural dermul (colagen endogen, elastina si acid hialuronic). Conform statisticilor, subtiaza talia chiar si cu 5,2 cm, reduce celulita cu pâna la 67%, iar pielea devine mai ferma cu 71% decât era inainte.

LPG Alliance este disponibil in saloanele partenere Top Line, inclusiv in Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette (Bd. Regina Maria nr.1 si Calea Dorobantilor nr. 200).

Scrie un comentariu