ADPM Coffee Break Stiri externe

Ce fabulatii cer vedetele in contractele pe care le semneaza

Scris de Ana Kozma

De multe ori ni se intampla sa auzim ca vedetele cer tot felul de lucruri mai mult sau mai putin ciudate de la organizatorii spectacolelor. De la cabine pline de flori si pana la limuzine roz sau hartie igienica rosie, vedetele au pretentii atunci cand sustin un concert!

Ce fabulatii cer vedetele in contractele pe care le semneaza

Atunci cand sunt in turneu sau sunt invitati undeva sa sustina un concert, marii artisti au un raider pe care organizatorii trebuie sa il respecte in detaliu. Iata in cotinuare starurile cu cele mai ciudate pretentii posibile!

Katy Perry

In turneul Roar, artista cerea flori precum hortensii albe sau mov, trandafiri albi sau roz si bujori. Daca acestea nu erau disponibile, era de acord cu aranjamente din flori albe, inclusiv orhidee. Sub nicio forma insa, in cabina lui Katy Perry nu trebuiau sa se gaseasca garoafe!

Justin Bieber

In 2017, Bieber a sustinut un turneu in India. Pe langa jacuzzi, Rolls Royce si elicopter privat, acesta a cerut un bucatar personal care sa ii gateasca preparate denumite dupa piesele lui.

Cher

Atunci cand sustine un concert, Cher cere fantani de ciocolata alba si ciocolata neagra. Insa, mai presus de asta, are nevoie de o camera separata pentru colectia ei de peruci!

Beyonce

In raiderul de turneu al lui Beyonce se gasesc o serie de cerinte de la care nu se poate face rabat! Printre dorintele vedetei se numara cuburi de gheata sculptate manual, apa alcalina cu o temperatura de 21 de grade si 900 de paie din titaniu. De asemenea, Beyonce cere in mod special capace de toaleta noi oriunde merge! Si hartie igienica de culoare rosie!

Eminem

De departe cea mai ciudata cerinta a rapper-ului la concertele sale este un iaz plin cu pesti koi. S-ar parea ca il ajuta sa se relaxeze.

Mariah Carey

In 2009, Mariah Carey a sustinut un concert de Craciun in Londra. Atunci, artista le-a cerut organizatorilor 100 de porumbei albi si 20 de pui de pisica albi. Tot atunci, a cerut sa fie plimbata intr-un Rolls Royce de culoare roz.

Marilyn Manson

Artistului ii place sa socheze chiar si cand vine vorba despre riderul sau de turneu. Acesta include, se pare, o prostituata cheala si fara dinti. Cu toate ca este doar o gluma, se pare ca organizatorii suna adesea echipa artistului sa afle daca este o cerinta serioasa.

Madonna

Pe langa cazare pentru cei peste 200 de oameni care fac parte din staff-ul ei, Madonna cere intotdeauna ca mobila ei personala sa fie instalata in camera de hotel in care sta.

Lady Gaga

Raiderul de turneu al lui Lady Gaga include o cerinta cel putin stranie. Vedeta vrea ca in cabina ei sa se gaseasca un manechin cu par pubian pufos de culoare roz.

Vedete care nu conduc desi au in garaj masini de sute de mii de dolari

Scrie un comentariu