ADPM Health

Ce exercitii sa faci ca sa ai picioare sexy. Antrenorul Bodyshape iti da 4 exemple!

Scris de Alexandru Manea

Vara este anotimpul perfect pentru a-ti expune silueta pentru care, probabil, tragi din greu in restul anului sa o apropii cat mai mult de ideal. Picioarele tonifiate si talia ingusta se afla printre atuurile care atrag complimente, astfel ca, pentru a le obtine, e necesar sa imbinam alimentatia sanatoasa cu exercitiile la sala ori acasa.

Ce exercitii sa faci ca sa ai picioare sexy. Antrenorul Bodyshape iti da 4 exemple!

Flavius Ursachi, antrenor la Bodyshape Transformation Center, unde au slabit mii de bucuresteni in mod sanatos, ne arata patru tipuri de exercitii usor de urmat care antreneaza muschii picioarelor si fesierii.

„Suntem programati pentru a face miscare zi de zi. Din pacate, din comoditate sau lipsa de timp pentru sport, silueta noastra poate avea de suferit. Cu totii ne dorim un corp atletic, o musculatura tonifiata, insa acest lucru se poate obtine doar facand miscare zi de zi si mancand alimente sanatoase, corect alese si imbinate. Cand vorbim de antrenatul musculaturii picioarelor, exista patru exercitii usoare care dau rezultate si care pot fi facute atat la sala, cat si acasa.

Genuflexiuni cu desprindere. Cu picioarele usor departate sarim si aterizam prin desprindere. Facem astfel 20 de repetari. Daca ai probleme cu spatele poti face acest exercitiu fara saritura, doar coborand bazinul cu genunchii flexati.

Fandari laterale cu picioare. Picioare departate si coboram lent in fandare pe o parte, apoi pe cealalta. Facem 10 repetari pe fiecare parte. Foarte important este se coboram lent si sa ducem bazinul inapoi.

Scaunelul la perete – exercitiu izometric. Ne rezemam de perete si coboram cu genunchii la 90 de grade. Stam 30 de secunde nemiscati. Este un exercitiu foarte bun pentru ca antreneaza picioarele si protejeaza articulatiile.

Ridicari de bazin. Ne concentram pe partea din spate a picioarelor si pe fesieri. Stam pe spate, ridicam bazinul si apoi usor inaintam cu picioarele fara sa coboram bazinul. Cat putem de mult. Apoi retragem calcaiele spre bazin. Facem 10 ture complete.

Faceti exercitiile acestea intr-un circuit, unul dupa altul. Apoi luati pauza de 1 minut si repetati tot circutul de 3-4 ori. E foarte important sa le completati cu o alimentatie sanatoasa. Daca vreti rezultate mai bune si mai rapide, este necesar sa urmati exercitii mai complexe, de tip circuit si HIIT, cum sunt cele de la Bodyshape Transformation Center, supravegheate de antrenori”, declara Flavius Ursachi, HeadCoach la Bodyshape Transformation Center.

5 exercitii pentru un abdomen plat, explicate de antrenorul Bodyshape

Scrie un comentariu