Stiri Interne

Ce emisiune prezintă Andreea Mantea la Kanal D după Puterea Dragostei

Scris de Sorin Dutoiu

Andreea Mantea revine la Kanal D cu un nou proiect. După ce a prezentat Puterea Dragostei, emisiune prezentată acum de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta va modera, din 5 octombrie, un nou reality show, denumit “Trăiri alaturi de Andreea Mantea”,

Ce emisiune prezintă Andreea Mantea la Kanal D după Puterea Dragostei

Andreea Mantea a prezentat, timp de un an și jumătate, reality show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D. În toată această perioadă, vedeta a trebuit să locuiască la Instanbul, alături de fiul ei, întrucât emisiunea se filma în studiourile din metropola Turciei. Vara aceasta, a luat însă decizia de a renunța la acest proiect întrucât și-a dorit ca fiul ei, David, în vârstă de 5 ani, să poată crește în România și să nu stea departe de prietenii și apropiații săi.

Astfel se face că cârma show-ului Puterea Dragostei a fost preluată de Cristina Mihaela Dorobanțu, iar Andreea Mantea a primit un nou proiect din partea mai marilor postului.

Din 5 octombrie, ea revine cu un nou reality show, intitulat “Trăiri alaturi de Andreea Mantea”. Prin intermediul acestuia se dorește ca telespectatorii să poată deveni părtași la emoțiile, întâmplările pe care aceasta le trăiește zi de zi.  Fie că se află acasă, alături de membri ai familiei și prieteni, sau este angrenată în diverse situații de viață, activități profesionale sau de relaxare.

Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsura, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm. David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului”, declară Andreea Mantea.

Emisiunea “Trăiri alaturi de Andreea Mantea” va fi difuzată începând din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, la Kanal D.

 

 

View this post on Instagram

 

Revenim imediat din studiourile de la Bucuresti! 💫 #PutereaDragostei ❤️

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

Scrie un comentariu