Stiri externe

Ce diferenta! Fiul lui Arnold Schwarzenegger este obez la 21 de ani!

Scris de Alexandru Manea

Gena si stilul de viata nu se mostenesc de fiecare data. Spre deosebire de tatal lui, care era Mister Olympia Universe la 23 de ani, fiul lui Arnold Schwarzenegger este obez la aproape aceeasi varsta. Iata cat cantareste!

Ce diferenta! Fiul lui Arnold Schwarzenegger este obez la 21 de ani!

Arnold Schwarzenegger a cucerit in tinerete tilul de Mister Olympia gratie trupului sau perfect modelat la sala. Avea atunci 23 de ani, se intampla in 1970 si avea sa ii deschida, dupa retragerea din sport, usile catre cariera actoriceasca la Hollywood.

Genele si stilul de viata nu se mostenesc in cazul lui, tinand cont ca fiul sau, Christopher, acum in varsta de 21 de ani, se confrunta cu o problema grava: s-a refugiat in mancare si a ajuns sa cantareasca peste 140 de kilograme.  Abia reuseste sa se miste.

foto: Profimedia

Astfel a fost surprins de paparazzi recent in timpul vacantei pe care o petrecere in Cabo San Lucas, alaturi de mama lui, Maria Shriver, si de sora lui, Katherine.

Christopher nu i-a urmat sfaturile tatalui sau, de a avea un stil de viata sanatos si a face sport, si, inca din adolescenta, a preferat sa fie sedentar si sa comnsume fast food si dulciuri, ajungand ca la majorat sa cantareasca 100 de kilograme.

Cum arată acum fiul lui Arnold Schwarzenegger făcut cu menajera

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu