ADPM Health

Ce dieta tine Andreea Raicu

Scris de Alexandru Manea

Andreea Raicu marturiseste ca de cativa ani nu mai mananca carne si isi intretine silueta si sanatatea mergand frecvent la sport. In plus, vedeta subliniaza ca nu a tinut niciodata o dieta in adevaratul sens al cuvantului, ferindu-se de pericolul de a acumula frustrari.

andreea-raicu-dieta-1

Andreea Raicu este de cativa ani vegetariana. A renuntat la a consuma carne, iar organismul ei s-a adaptat in timp la acest nou stil de viata.

„Nu mananc carne. Mananc ce-mi cere corpul. Asa am devenit vegetariana, uneori vegana, dar imi ascult corpul”, a declarat vedeta pentru Click!

andreea-raicu-yoga

Andreea marturiseste ca nu a tinut niciodata o dieta in adevaratul sens al cuvantului, intrucat ar fi acumulat frustrari daca ar fi poftit de alimente interzise. A preferat sa isi asculte organismul, care s-a acomodat treptat cu noul stil alimentar.

„Daca tii o dieta care nu-ti place, cand o termini te duci in frigider”, a adaugat vedeta.

In paralel cu alimentatia sanatoasa, Andreea merge de 3-4 ori pe saptamana.

andreea-raicu-mic-dejun andreea-raicu-mic-dejun-macrobiotic andreea-raicu-instagram9

„Ma mentin cu multa disciplina. Cum arata o zi din viata mea: ma trezesc intre 7 si 8 , merg la sala de 3-4 ori pe saptamana, birou, multe intalniri, sedinte foto daca exista, atelier de creatie si ziua se termina foarte tarziu”, a adaugat Andreea.

Vedeta a lansat ieri o noua colectie vestimentara – capsula, realizata in colaborare cu designerul Stephan Pelger. Obiectele vestimentare pot fi cumparate de pe magazinul online al Andreei Raicu.

Scrie un comentariu