Stiri Interne Video

Ce dezvăluiri a făcut Elena Udrea în emisiunea prezentată de Denise Rifai la Kanal D. VIDEO

Scris de Ana Kozma

Care a fost cel mai greu moment din detenție? Cui i-a fost adresat semnul atât de controversat făcut în Parlament? A avut o relație mai mult decât profesională cu fostul președinte al României, Traian Băsescu? La toate acestea și la multe alte întrebari a răspuns Elena Udrea aseară, în emisiunea prezentată de Denise Rifai la Kanal D.

Ce dezvăluiri a făcut Elena Udrea în emisiunea prezentată de Denise Rifai la Kanal D. VIDEO

Seara trecută, Elena Udrea a fost invitată în prima ediție a emisiunii pe care Denise Rifai o prezintă la Kanal D. A fost un interviu maraton cu poate unul dintre cele mai controversate personaje feminine de pe scena politică din România.

În 2015, Parlamentul vota șase cereri de arestare și urmărire penală împotriva Elenei Udrea, într-o ședință maraton. Aflată în sala de plen, la un moment dat, aceasta a făcut un semn care a stârnit nenumărate controverse. Elena Udrea a povestit emisiunea prezentată de Denise Rifai la Kanal D cui i-a fost adresat, de fapt, acel gest și ce semnifică.

„Unei persoane dragi mie, la vremea aceea, partenerului meu care se afla acasă și mi-a scris spunându-mi că mă vede la TV. Era un gest pe care îl stabilisem cu mult înainte, era copiat de la Celine Dion și soțul ei. Ei conveniseră ca atunci când se aflau în public și departe unul de celalălt să își facă acest gest. Cumva, am stabilit să procedăm la fel și atunci m-am întors să îi fac semnul acesta ca să știe că sunt bine”, a spus Elena Udrea.

Fostul om politic a povestit și despre perioada de detenție. Atât din România, cât și din Costa Rica.

„Mie îmi este foarte frică de insecte. Faptul că era plin de gândaci acolo, era mai traumatizant decât faptul că nu aveam ușă la toaletă. Mai degrabă traumatizant a fost faptul că am fost arestată cu Dorin Cocoș, cu Alin Cocoș. Noi am început relația exact cu 18 ani în urmă. Ne-am serbat 18 ani de relație, fiind în arestul central. Dorin mi-a trimis, printr-o doamnă gardian, o felie de cozonac”, a continuat Elena Udrea.

Noua emisiune prezentată de Denise Rifai la Kanal D. Mizează pe Elena Udrea pentru audiență!

O altă întrebare care a stat multă vreme pe buzele tuturor și-a găsit aseară răspunsul, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Elena Udrea a explicat care a fost natura relației cu fostul președinte al României, Traian Basescu. Dar și ce loc ocupă acesta în viața sa.

„Sunt o persoană foarte glumeață. Atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Adică, atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit după aceea încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectiva. Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru că tot ce am realizat eu, în cariera mea politică, a fost datorită președintelui Traian Băsescu. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu. Să cresc politic cu Traian Băsescu, așa cum au făcut și mulți alții. Însa asta a fost tot”, a spus Elena Udrea.

Scrie un comentariu