News Stiri externe

Ce are de spus familia Versace despre American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace

Scris de Christian Stan

Luni seara a avut loc, la Los Angeles, evenimentul de lansare al mini-seriei „American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace”, care va avea premiera pe canalul de televiziune FX la sfarsitul lunii ianuarie. Familia Versace a emis un comunicat de presa prin care precizeaza ca acest serial trebuie tratat ca o „fictiune”.

Edgar Ramirez

Familia Versace nu este foarte incantata de noul serial al lui Ryan Murphy, „American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace”, si a emis o declaratie oficiala in acest sens.

„Familia Versace nu a autorizat si nu a avut niciun fel de implicare in aceasta mini-serie TV despre moartea domnului Gianni Versace. Din moment ce familia nu a autorizat nici cartea pe baza careia este bazata acest serial, recomandam tuturor sa considere productia drept fictiune”.

Evenimentul de lansare al mini-seriei a avut loc aseara la Los Angeles, in prezenta starurilor ce joaca rolurile principale: Edgar Ramirez, Ricky Martin, Penelope Cruz si Darren Criss. 

In ciuda comunicarii oficiale venite din partea Casei Versace, Penelope Cruz a declarat ca avut o intalnire si o discutie cu Donatella Versace despre acest subiect. Penelope Cruz si Donatella sunt bune prietene, iar Penelope imbraca frecvent rochii Atelier Versace la premierele ei de film. In mini-serie, Penelope Cruz o joaca chiar pe Donatella.

„Am avut o discutie cu Donatella in momentul in care mi s-a propus acest rol. A fost o conversatie lunga despre care insa nu pot da detalii. A fost foarte important pentru mine sa-i cer acordul inainte de a accepta acest rol. Stie ca o apreciez, o iubesc si o respect, iar suportul ei m-a determinat sa accept acest rol”, a precizat Penelope Cruz.

Iata ce are de spus actorul Edgar Ramirez despre rolul lui Gianni Versace.

Scrie un comentariu