News Stiri externe

Ce are de spus familia Versace despre American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace

Scris de Christian Stan

Luni seara a avut loc, la Los Angeles, evenimentul de lansare al mini-seriei „American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace”, care va avea premiera pe canalul de televiziune FX la sfarsitul lunii ianuarie. Familia Versace a emis un comunicat de presa prin care precizeaza ca acest serial trebuie tratat ca o „fictiune”.

Edgar Ramirez

Familia Versace nu este foarte incantata de noul serial al lui Ryan Murphy, „American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace”, si a emis o declaratie oficiala in acest sens.

„Familia Versace nu a autorizat si nu a avut niciun fel de implicare in aceasta mini-serie TV despre moartea domnului Gianni Versace. Din moment ce familia nu a autorizat nici cartea pe baza careia este bazata acest serial, recomandam tuturor sa considere productia drept fictiune”.

Evenimentul de lansare al mini-seriei a avut loc aseara la Los Angeles, in prezenta starurilor ce joaca rolurile principale: Edgar Ramirez, Ricky Martin, Penelope Cruz si Darren Criss. 

In ciuda comunicarii oficiale venite din partea Casei Versace, Penelope Cruz a declarat ca avut o intalnire si o discutie cu Donatella Versace despre acest subiect. Penelope Cruz si Donatella sunt bune prietene, iar Penelope imbraca frecvent rochii Atelier Versace la premierele ei de film. In mini-serie, Penelope Cruz o joaca chiar pe Donatella.

„Am avut o discutie cu Donatella in momentul in care mi s-a propus acest rol. A fost o conversatie lunga despre care insa nu pot da detalii. A fost foarte important pentru mine sa-i cer acordul inainte de a accepta acest rol. Stie ca o apreciez, o iubesc si o respect, iar suportul ei m-a determinat sa accept acest rol”, a precizat Penelope Cruz.

Iata ce are de spus actorul Edgar Ramirez despre rolul lui Gianni Versace.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu