Stiri Interne

Ce costume de baie poarta vedetele in vacanta din 2017

Scris de Alexandru Manea

Multe din vedetele noastre se afla sau au petrecut deha primele saptamani ale noului an in vacante exotice. Iata ce costume de baie au ales ele sa poarte pe plajele exotice din Dubai, Thailanda sau Maldive.

Ce costume de baie poarta vedetele in vacanta din 2017

In primele saptamani ale lunii ianuarie, multe din vedetele autohtone au plecat in vacante exotice. Unele au ales Dubai, altele Thailanda, Zanzibar sau Maldive. Si, pentru ca acolo vremea este frumoasa si calda, s-au bucurat de plaja si de apa cristalina a marii sau a oceanului, pozandu-se pentru fanii lor de pe retelele de socializare. Iata ce costume de baie poarta.

Lora se afla in aceasta perioada in Maldive, pe una din miile de insule ale arhipelagului situat in Oceanul Indian. Artista le-a prezentat fanilor cateva fotografii, pozandu-se in costum de baie minuscul.

Laura Cosoi a ales Thailanda si, cand a ajuns in renumitul Ha Long Bay, a avut grija sa se pozeze in apa limbede, cu celebrele stanci pe fundal, expunandu-si trupul intr-un costum de baie din doua piese, caramiziu.

Elena Gheorghe se afla in Dubai, iar pe plajele de la Golful Persic, artista se rasfata pozandu-se intr-un costum intreg alb cu print herbal.

Elena Ionescu, fosta solista din trupa Mandinga, a fost in Thailanda, iar din pozele realizate pe plaja, admiram un costum din doua piese magenta

Lidia Buble a ales, la inceput de an, Zanzibar, Thailanda, unde, pe plajele superbe, a purtat costum de baie albastru.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu