Stiri externe Style Radar Video

Ce colectie a lansat H&M pentru sezonul toamna/iarna 2015

Scris de Administrator

Sportul si curentul futurist sunt temele principale de inspiratie ale colectiei H&M Studio pentru toamna/iarna 2015, prezentata aseara pe podium la Grand Palais din Paris.

hm-colectie-noua1

Brand-ul H&M tocmai ce a lansat, aseara, noua colectie pentru toamna/iarna 2015. Modelele, printre care Kendall Jenner, Gigi Hadid si Edie Campbell, au purtat articole-cheie din colectia H&M a acestui sezon, care imbina piese vestimentare functionale cu suprapuneri feminine. Solange Knowles, Audrey Tautou si Noomi Rapace au fost printre invitatii speciali ai acestui eveniment, desfasurat in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, intr-un decor selenar special construit in interiorul cladirii Grand Palais.

AudreyTautouInHM

Audrey Tatou

CarolineDeMaigretInHM

Caroline de Maigret

Cadrul a fost realizat astfel incat sa sugereze in mod metaforic o aselenizare a modei, cu o colonie de nave spatiale dispuse in jurul podiumului. Spectacolul a fost deschis de producatoarea de muzica si figura emblematica in moda Caroline de Maigret, care a defilat pe podium precum prima femeie pe Luna, intrand apoi intr-o capsula spatiala si dand startul prezentarii de la statia sa de DJ.

ErinOConnorInHM

Erin O’Connor

OlgaKurylenkoInHM

Olga Kurylenko

SolangeKnowelsInHM

Solange Knowles

La prezentare au participat 600 de invitati, printre care vedete si redactori ai celor mai importante publicatii internationale. In acelasi timp, pe hm.com, publicul din intreaga lume a urmarit in direct evenimentul prezentat de jurnalista de moda si prezentatoarea franceza Alexandra Golovanoff.

FrontHM FrontHM2

„Exista atat de multa energie in colectia H&M Studio. Iubesc articolele vestimentare sport si futuriste, care se imbina si se asorteaza perfect cu imbracamintea de exterior functionala si cu stralucirea lurexului si a paietelor”, afirma Ann-Sofie Johansson, Director de Creatie la H&M.

hm27

Tonul sport al colectiei H&M Studio pentru toamna/iarna 2015 este dat de jachetele si mantourile cu fermoar, de pantalonii stramti pe corp, precum si de tricotajele si rochiile din lurex cu luciu futurist sau de piesele vestimentare functionale, precum hanoracele cu gluga si salopetele cu fermoar.

hm19

H&M Studio este o colectie in editie limitata realizata de propria echipa de design de la H&M. Aceasta va fi disponibila din 10 septembrie in 200 de magazine din intreaga lume, precum si online.

hm24

“Colectia H&M Studio din sezonul acesta a fost preferata mea de pana acum. Mi-a placut enorm prezentarea de moda a acestei colectii. Deja mi-am ales piesele preferate, o maleta verde si o pereche de pantaloni”, a declarat Solange Knowles.

hm30 hm38 hm43

“H&M este un brand extraordinar. Orice fata cool, orice model, efectiv toata lumea poarta H&M”, adauga si Karolina Kurkova.

Scrie un comentariu