News Stiri externe

Ce cantaret si-a luat masina blindata in valoare de 350.000 de dolari?

Scris de Christian Stan

Cand vine vorba de siguranta, placeri vinovate sau extravagante, vedetele de la Hollywood nu stau prea mult pe ganduri. Starurile scot din buzunare sume colosale, iar de multe ori acestia ajung la sapa de lemn pentru ca nu stiu cand sa se opreasca. Afla care este cantaretul care a cheltuit 350.000 de dolari pentru un bolid blindat.

Chris Brown nu cunoaste cuvantul „economie” si este un fan inrait al monstrilor pe patru roti Rezvani. Pentru el siguranta este esentiala, asa ca a platiti 350.000 de dolari pe cel mai nou model al producatorilor de masini, Rezvani. Jeep-ul se cheama Tank si a fost facut la comanda, special pentru nevoile lui Brown.

Chris Brown a fost nevoit sa astepte sapte luni pana i-a fost livrata masina care este antiglont, are in dotare sistem termal night-vision si manere electrice care sa ii electrocuteze pe cei care indraznesc sa il atace. El mai detine in colectia sa de masini si modelul Rezvani Beat, achizitionat in anul 2015.

Este cunsocut faptul ca Brown plateste sume exorbitante pentru placerile lui in viata. Numai pentru ziua de nastere a fetitei sale, Royality, el a scos din buzunar 30.000 de dolari. Aniversarea de patru ani a lui Royality s-a facut cu mare fast. Chris Brown si-a delectat invitatii adulti cu preparate din fructe de mare, in timp ce cei mici s-au rasfatat cu burgeri, jeleuri si mancaruri pe placul lor.

Starul recunoaste ca viata lui s-a schimbat complet de cand a venit pe lume Royality. Spune ca o iubeste foarte mult si ca ii topeste inima de fiecare data cand o vede.

Chris Brown este un cataret consacrat, a vandut peste 30 de milioane de albume si a fost premiat de nenumarate ori pentru performantele sale pe plan muzical.

Scrie un comentariu