Stiri Interne

Ce cadouri inedite a primit DJ Wanda de la sotul ei de Craciun

Scris de Ana Kozma

DJ Wanda a avut parte anul acesta de cel mai frumos Craciun din viata ei. Asta pentru ca l-a avut alaturi pe Karl Katavich, cel care i-a devenit sot in urma cu doar cateva luni. Iata cum au petrecut cei doi, dar si ce cadouri si-au facut de Sarbatori!

Ce cadouri inedite a primit DJ Wanda de la sotul ei de Craciun

DJ Wanda a petrecut primul Craciun in calitate de femeie casatorita si a fost mai fericita ca niciodata. L-a avut alaturi pe sotul ei, australianul Karl Katavich, iar impreuna au fost in vizita la doi buni prieteni pe care ii considera parte din familie.

“De Craciun, eu si Karl am mers in vizita la bunii nostri prieteni din Kent. Aici, in Marea Britanie, ei sunt familia noastra. Avi si Kelly Lasarow impreuna cu micutul Isaac. Karl este din Australia, dupa cum stiti, iar familia lui este departe. Avi este si el din Africa de Sud, iar amandoi locuiesc in Londra de 20 de ani. Distanta mare de casa i-a apropiat extrem de mult in toti acesti ani, iar acum suntem chiar ca o familie”, a povestit DJ Wanda.

Ziua a fost una linistita si relaxanta, in care Wanda si Karl alaturi de bunii lor prieteni au savurat preparate delicioase, si-au impartit cadouri si au vizionat filme de Craciun. Mai mult, vedeta a primit in dar, de la sotul ei, o tinuta speciala pentru seara de Revelion. Aceasta poarta semnatura celui mai exclusivist brand, FENTY, la care nu exista niciodata reduceri si pentru care a realizat o colectie insasi Rihanna.

“A fost o zi minunata. Am primit cadou de la familia Lasarow o carte cu istoria tatuajelor, iar Karl a primit un set foarte interesant de pahare cu cranii. Pe langa vacanta in State in care vom pleca in ianuarie, Karl mi-a mai daruit un outfit semnat Fenty pentru seara de Revelion. Eu l-am surprins cu o valiza din aluminium pe care stiam ca si-a dorit-o intotdeauna foarte mult”, a mai dezvaluit Wanda.

La inceputul lunii ianuarie, DJ Wanda si Karl Katavich vor pleca intr-o vacanta de vis de doua saptamani in Statele Unite, mai exact la New York si Miami.

DJ Wanda a primit cadou o vacanta la Miami si New

1 comentariu

Scrie un comentariu